Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το δικαστήριο αποφάσισε αναβολή επ’ αόριστον της Δίκης του Καθηγουμένου της παλαίφατου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου + Αρχιμ. Μεθοδίου .....

Το δικαστήριο αποφάσισε αναβολή επ’ αόριστον της Δίκης του Καθηγουμένου της παλαίφατου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου + Αρχιμ. Μεθοδίου και των συν αυτού Μοναχών λόγω της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων......82 χρόνια φυλάκιση σε 8 Αγιορείτες μοναχούς, για μια υποτιθέμενη μολότωφ!
20 χρόνια φυλάκιση στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο!
«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!
20 χρόνια φυλακή σε ηγούμενο και μοναχό!!
10 χρόνια και για 6 άλλους!!!
82 χρόνια φυλάκιση σε 8 Αγιορείτες μοναχούς :
Την απόφαση να προχωρήσει σε πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2017, για τηναποτρόπαιη δολοφονία του συναδέλφου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, "η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του συναδέλφου-δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αποφάσισε την πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, την προσεχή Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017".
Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "η βάρβαρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξαίρετου φίλου και Νομικού, γνωστού για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του αποστερεί την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη Νομική επιστήμη την οποίαν υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια. Ο ΣΔΕΕ συλλυπείται βαθύτατα την οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ελπίζει σε άμεση διαλεύκανση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος".
«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!
20 χρόνια φυλακή σε ηγούμενο και μοναχό!! 10 χρόνια και για 6 άλλους!!!
82 χρόνια φυλάκιση σε 8 Αγιορείτες μοναχούς :
20 χρόνια φυλάκιση στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιο!
20 χρόνια φυλάκιση και στον μοναχό π.Αντύπα!
10 έτη και 4 μήνες σε άλλους 6 μοναχούς!
Ποινή κάθειρξης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, όπως επίσης σε έναν ακόμη μοναχό της ίδιας Αδελφότητας, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο αντιπροσωπείο (κονάκι) της Μονής, στις Καρυές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.