Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΚΥΡΗΞΕ Η ΡΩΣΙΑ ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ !!!

Στο Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας έγινε πρόταση για ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.
Ο επικεφαλής του Τμήματος για την καταπολέμηση της παιδεραστίας Σεργκέι Αλαμπίν σημείωσε την άποψή του για την ποινικοποίηση της προώθησης των παραδοσιακών σχέσεων δεδομένου ότι η διοικηση αποδείχτηκε αναποτελεσματική, μιλώντας σε συνάντηση της ομάδας εργασίας στην κρατική Δούμα ο Αλαμπίν είπε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η γενιά μας.
Ο Sergey Alabin είναι επικεφαλής του Τμήματος για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας και της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας. Τα πρόστιμα που επιβάλλονται για την παιδοφιλία ή της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας ανέρχονται μέχρι της τάξης του ενός εκατομμυρίων σε ρούβλια. Ο νόμος για την απαγόρευση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και της παιδοφιλίας εισήχθη το 2013.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

....κόκκινο φως από τις ρωσικές αρχές για παρελάσεις "υπερηφανείας" των ομοφυλόφιλων σε όλη την Κριμαία..οι ρωσικές αρχές θεωρούν πως στρέφονται κατά του θεσμού της οικογένειας..απειλεί με μηνύσεις στο δικαστήριο "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"ο πρόεδρος των γκέι Ρωσίας..προηγήθηκαν αρνήσεις για παρελάσεις της ανωμαλίας σε Βλαντιμίρ..Αικατερινούπολη.. Νοβοσιμπίρσκ, Chelyabinsk , Νίζνι Νόβγκοροντ, Σαράνσκ και Πένζα,Tyumen, Kaluga, Τούλα, Τβερ, Αγία Πετρούπολη και Γιαροσλάβλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.