Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Νέα πρόκληση – Τον Μπουτάρη με το φέσι δεν ψήφισες; Πάρε τώρα και τους Τούρκους… κολάρο

20140707_53ba65b4519f8
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΗΘΗ [;;;] ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ !!!
 
Και οι προκλήσεις της Τουρκίας συνεχίζονται… Ο υπουργός υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου ανακοίνωσε πως την Τρίτη 22 Ιουλίου θα οργανώσουν από κοινού με τον δήμο Θεσσαλονίκης ένα ιφτάρ… Έτσι απλά, αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος (με τη σύμφωνη γνώμη του Αντώνη Σαμαρά) σιγοντάρει τους «γείτονες» και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης έχει φορέσει ήδη το φέσι ως φανατικός τουρκόφιλος.
Νέα πρόκληση – Τον Μπουτάρη με το φέσι δεν ψήφισες; Πάρε τώρα και τους Τούρκους… κολάρο 
Η είδηση: Ο υπουργός υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου σε δήλωση του είπε πως ¨Στις 22 Ιουλίου κάνοντας μια αρχή στην Θεσσαλονίκη, θα παραθέσουμε ένα ιφτάρ για τους μουσουλμάνους αδερφούς μας και θα συναντηθούμε μαζί τους. Με την στήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης αρχίσαμε τις προετοιμασίες για το πρόγραμμα του ιφτάρ. Πρώτα ο Θεός στις 22 Ιουλίου θα συναντηθούμε στο ιφτάρ με τους μουσουλμάνους αδερφούς μας που ζούνε στην Θεσσαλονίκη. Περ. Αζινλίκτσα 7/7/2014-tourkikanea. 
Τι είναι το Ιφτάρ; 
Ο μήνας Ραμαντάν σηματοδοτεί μια περίοδο πνευματικής περισυλλογής και λατρείας. Οι Μουσουλμάνοι πιστοί απέχουν από το φαγητό και το ποτό καθ’ όλη την ημέρα, αλλά μετά τη δύση του ήλιου, η νηστεία γίνεται γιορτή, το Ιφτάρ. Κατά το Ιφτάρ, ο κόσμος μαζεύεται για να “σπάσουν” όλοι μαζί τη νηστεία τους, ξεκινώντας παραδοσιακά με χουρμάδες, ενώ επιπροσθέτως σερβίρεται και μια ποικιλία άλλων πιάτων. 
το ιφτάρ της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) 
Η ΤΕΞ στις 6/7/2014 παρέθεσε ιφτάρ στο οποίο υπήρξε ευρεία συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων. Και καθώς το ενδιαφέρον για το ιφτάρ υπήρξε μεγάλο, ο γνωστός παντού όπου πάει πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ που απεχθάνεται τις επισημότητες, όπως πάντα σηκώθηκε από την θέση του και την έδωσε σε άλλον. Επίσης εντύπωση προκάλεσε πως ο πρόξενος δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά δεν έφαγε μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι ομογενείς. 
Νέα πρόκληση – Τον Μπουτάρη με το φέσι δεν ψήφισες; Πάρε τώρα και τους Τούρκους… κολάρο 
Εντέλει άνοιξε την νηστεία πίνοντας την σούπα του όρθιος. Στο ιφτάρ που μετείχε ο πρόξενος Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, συμμετείχαν επίσης οι υποπρόξενοι Αλπέρ Ατάκ και Μουράτ Ερτάς, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ, οι πρώην βουλευτές Αχμέτ Φαϊκογλου και Μπιρόλ Ακίφογλου, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Ραμαντάν Νιζάμ, ο νέος δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο Δρ. Μπουρχάν Μπαράν, ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, εκπρόσωποι μειονοτικών φορέων και οργανώσεων και πολύς κόσμος. 
Νέα πρόκληση – Τον Μπουτάρη με το φέσι δεν ψήφισες; Πάρε τώρα και τους Τούρκους… κολάρο 

hellasforce.com
http://lithosfotos.blogspot.gr
/anti-neotaxites.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.