Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ! H KYBEΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .Βίντεο




  Σοκ προκαλούν οι  δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλουστην ΕΡΤ (5-2-2018), όπου ανάμεσα σε άλλα προσπάθησε να ποδοπατήσει κυριολεκτικά το σύνθημα ψυχής του Ελληνισμού, που φωνάζει ρυθμικά 27 ασταμάτητα χρόνια "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", θέλοντας να καταδείξει σε όλους τους λαούς και ηγέτες του κόσμου, την ελληνικότητα και τα δίκαια της Μακεδονίας!

  Ειδικότερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όταν ρωτήθηκε για το σύνθημα του χθεσινού μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα "η Μακεδονία είναι μία και ελληνική", έκανε λόγο "επί της ουσίας" για καταμερισμό της Μακεδονίας ανάμεσα σε Ελλάδα (51%), Σκόπια (38%), Βουλγαρία (10%) και Αλβανία (1%), συγχέοντας επίτηδες την ιστορία με την γεωγραφία, αφού το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας της μίας και μόνης και ελληνικής, έμεινε αλύτρωτοδεν ενώθηκε με την λοιπή ελεύθερη ελληνική επικράτεια, αν και κατοικούσαν σε αυτό αμιγείς ελληνικοί πληθυσμοί, που υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί υπό πίεση! (δείτε και εδώ)

 Ο Τζανακόπουλος κατέληξε ότι "η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας ανήκει σε διαφορετικά έθνη - κράτη και αυτή την πραγματικότητα δεν μπορεί παρά να τη λαμβάνει υπόψη της η ελληνική εξωτερική πολιτική"...

 Δηλαδή κατ΄ουσίαν ο Τζανακόπουλος μας είπε ότι η Μακεδονία ούτε μία είναι, ούτε μόνο ελληνική και πως τα Σκόπια έχουν δικαίωμα στο όνομα "Μακεδονία"!

   Δείτε το βίντεο:
makedonikokomma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.