Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Spirit Cooking: Ο άλλος ορισμός του Σατανισμού


Σπίριτ κουκίνγκ, μια φράση σε εσάς πρωτάκουστη και φαινομενικά παράξενη,
μα πιστέψτε με, πίσω από αυτές της δυο λέξεις, κρύβετε ένας ολόκληρος κόσμος ντυμένος από ένα γκλάμουρους περιτύλιγμα, δόξας, φήμης, εξουσίας, εκφυλισμού αλλά και ολοκληρωτικής υποταγής, στον άρχοντα του αιώνος τούτου.
Εμπνευστής της, καμία άλλη, πέρα από την εκκεντρική καλλιτέχνιδα, και γκουρού των μεγαλύτερων, αλλά και των πλέον επιτυχημένων εκθέσεων- γκαλά Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Το σπίριτ κουκίνγκ, βρέθηκε γραμμένο σε ένα e-mail το οποίο είχε αποσταλεί από την Μαρίνα Αμπράμοβιτς στον Τζον Ποντέστα (Έλληνας ομογενής, με ισχυρή παρουσία στον Λευκό Οίκο επί σειρά ετών, και ο ιθύνων νους, της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον) με σκοπό, την πρόσκληση του σε δείπνο. Το γιατί αυτό το e-mail ήρθε στην επιφάνεια, είναι επειδή τα παραπάνω πρόσωπα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες από μεγάλες μερίδες ανθρώπων, για παιδοφιλία αλλά και σατανισμό.
Όχι άδικα, δεδομένου των κολοσσιαίων σε όγκο αποκαλύψεων, των έργων και ημερών των δυο αυτών προσώπων, που συντάραξαν την Αμερική τον Νοέμβριο του 2016. Μιλώντας γα την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, θα μπορούσα να πω πως είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να μην υποστεί σοκ, φρίκη, αλλά και θλίψη, γνωρίζοντας ότι κυριολεκτικά λατρεύεται σαν ζωντανή θεά, από την αφρόκρεμα του θεάματος και της τέχνης για πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση, με το ανύπαρκτο κατ' εμέ ταλέντο της . Η λίστα με τους διάσημους, που βρεθήκαν σε ένα από τα γκαλά της (MOCA) το 2011 στο Λος Άντζελες της Αμερικής, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Αφήνοντας παγωμένη, άφωνη όσο και αποσβολωμένη, την κοινή γνώμη για τον εκτροχιασμό σε όλα τα επίπεδα των παρευρισκόμενων, στο όνομα της διασκέδασης όσο και της τέχνης.


“Θαυμάστε” σε ένα από τα πλέον αποκρουστικά βίντεο, το πώς η ελίτ διασκεδάζει. Πως στον βωμό του χρήματος, της δόξας, της εξουσίας, αυτά τα ανθρωποειδή, απογυμνώνονται από συναισθήματα από φραγμούς, από οποιαδήποτε ηθική, αφού απολαμβάνουν να “ κανιβαλίσουν ” με πρωτόγνωρη απόλαυση, μπροστά στης κάμερες τούρτες γυμνών γυναικών, σε πραγματικό μέγεθος. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει, και σύντομα θα δεχθείτε πως ότι παρακολουθήσατε ήταν ένα “preshow”. Τίποτα δεν μπορεί να αποκαλύψει, σε κανένα μέγεθος, τον οχετό της πραγματικότητας, όντας κρυμμένο πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε επαύλεις όπου λαμβάνουν χώρα, οι ανθρωποθυσίες οι αιμοποσίες οι βιασμοί αθώων παιδιών, ως καθημερινό φαινόμενο στο “μενού” όλων εκείνων που υπηρετούν με πείσμα, με ειδεχθή ζήλο, τον ιδιοκτήτη των ψυχών τους.
Εσείς, έχοντας τέλος μια θα μπορούσα να πω, ολοκληρωμένη άποψη, για το προσωπείο της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας, μετά από όλα όσα διαβάσατε και είδατε, μπορείτε να δώσετε την δική σας εκδοχή σε τι πραγματικά μπορεί να αποδίδετε, η φράση σπίριτ κουκίνγκ.

VKR
Ιησούς Χριστός Νικά!
.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.