Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Κρύφτηκαν οι Ανθέλληνες»…Η Αντίδραση των μαθητών στην αποβολή του Ελληνόπουλου που ύψωσε τη Σημαία !

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΑΥΤΟ.

                   ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
Αντέδρασαν οι Συμμαθητές του παλικαριού που ύψωσε τη Σημαία κα τον απέβαλαν οι δήθεν προστάτες καθηγητές ,που για 4 χρόνια είχαν το σχολείο χωρίς Σημαία οι «Ανθέλληνες!»
Σήμερα, μαθητές του Λυκείου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους αλλά και σε μια συμβολική πράξη κράτησαν ο καθένας στα χέρια του μια μικρή σημαία και «ύψωσαν» και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία…σύμφωνα με το flashnews.gr που έφερε το θέμα στην επικαιρότητα !
Παράλληλα, πριν την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλαν τον εθνικό ύμνο.
Οι συμμαθητές του παιδιού που τιμωρήθηκε με το επιχείρημα ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε στον στύλο για να ανεβάσει τη σημαία, πρωτοτύπησαν και αντί να μετατρέψουν το Λύκειο σε ένα ακόμη σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, βρήκαν ένα διαφορετικό, πιο αιχμηρό τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη διεύθυνση του σχολείου.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται η αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο μαθητής που προχώρησε σε αυτή την πράξη είναι φιλήσυχος και καλός μαθητής.
http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.