Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ-ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ (βίντεο)

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Μια από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που όπως είναι γνωστό πολύ συχνά κουνά το δάχτυλο της στην Ελλάδα, αποκαλώντας τους Έλληνες τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, είναι η Φιλανδία, μια από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την πιο ανεπτυγμένη οικονομία.
Η χώρα αυτή εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει μια βιομηχανία τεράτων για χάρη του βιομηχανικού κέρδους, που είναι και το ύψιστο ιδανικό της σύγχρονης Ευρώπης.
Η βιομηχανία αυτή εκτρέφει γενετικά τροποποιημένες αλεπούδες, δηλαδή αλεπούδες τέρατα, για να εκμεταλλεύεται την γούνα τους και να κάνει εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.
Αυτές οι αλεπούδες αγελάδες εκτρέφονται υπό άθλιες συνθήκες εκμεταλλεύσης στην Φινλανδία.
Εικόνες από πέντε αγροκτήματα γουνών στην ανατολική Βοθνία στη δυτική Φινλανδία, δείχνουν αλεπούδες με τεράστιες γούνες διπλωμένες στο σώμα τους, καλύπτοντας σχεδόν τα μάτια τους, συχνά ακόμα και το… στόμα τους.
Οι αλεπούδες διατηρούνται σε ειδικές συνθήκες, με κυλινδρικούς λίπους διπλωμένους πάνω στο σώμα τους, ώστε να μην μπορούν να μετακινηθούν στα κλουβιά τους.
Από την εξέταση μιας ομάδας ερευνητών προέκυψε ότι οι αγρότες εκτρέφουν τα ζώα με γενετική επιλογή, με δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά για να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ποσότητες γούνας.
Τι άλλο θα δούμε ;
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.