Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σε έξαρση η ανθελληνική δραστηριότητα στην Θράκη


Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα κράτος όπου η έκφραση «ξέφραγο αμπέλι» είναι η πλέον κατάλληλη για να περιγράψει την αδράνειά της (και) σε θέματα Εθνικής ασφάλειας, οι εγχώριοι πράκτορες της Τουρκίας αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο. Ενδεικτικό επί του θέματος είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», όπου υπό τον τίτλο «Αλυτρωτικό παραλήρημα Τούρκων στην Ξάνθη» διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι άνθρωποι της Τουρκίας στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να διοργανώνουν δημόσιες συγκεντρώσεις με ομιλητές ακόμη και μέλη του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), που έχει έδρα στη γειτονική χώρα. Πριν από λίγες ημέρες, πολυμελής αντιπροσωπία από το παράρτημα Προύσας του BTTDD μετέβη στην Ξάνθη και φρόντισε να επισκεφθεί πρώτα τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε. Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο Μέτε με απολύτως προκλητικό τρόπο έπλεξε το εγκώμιο του τουρκοσυλλόγου και δημοσίως έκανε παράπονα για το ελληνικό κράτος.
“Τα προβλήματά μας πολλαπλασιάστηκαν… Διδάσκεται στα ελληνικά το μάθημα των Θρησκευτικών, γίνονται βαριές προσβολές σε βάρος μου και σε βάρος άλλων ιμάμηδων και συνεχίζεται η άρνηση της εθνικής ταυτότητας”, ήταν μερικά μόνο από όσα υποστήριξε ο ψευδομουφτής. Ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπίας τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση, ενώ φρόντισε να περάσει και το κατώφλι της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Παράλληλα, επισκέφθηκε το χωριό Δοκός, όπου μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκε με τοπικό βουλευτή».
Ξεκινώντας από το τελευταίο, ποιος είναι ο τοπικός βουλευτής, με τον οποίο πιθανότατα συναντήθηκε ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπίας; Μήπως ο περιβόητος Ζεϊμπέκ, που δεν κρατά πλέον το παραμικρό πρόσχημα στις επαφές του με ακραίους κύκλους όχι μόνο της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και της Τουρκίας; Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα δεν κάνει τίποτα άλλο από το να επιβεβαιώνει κι αυτό την αρχική μας εκτίμηση περί «ξέφραγου αμπελιού». Δυστυχώς, η Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» αντί να προσπαθεί να εξουδετερώσει την ανθελληνική δραστηριότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει το έργο τους. Μέχρι και την αφισοκόλληση με άκρως φιλοτουρκικό περιεχόμενο από «αντιφασίστες» (διάβασε: ανθέλληνες και επιδοτούμενοι από την ΜΙΤ) αφήνει να πραγματοποιείται, εντελώς ανεμπόδιστα και ατιμώρητα…
http://grothia.gr/ekselikseis/europi-ellada/58223/se-exarsi-anthelliniki-drastiriotita-stin-thraki-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.