Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν ανθρώπους σε νοσοκομεία στην Τουρκία και τους αφαιρούν τα όργανα


Η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων από τους τζιχαντιστές, όργανα που αφαιρούνται από ετοιμοθάνατους ή τραυματίες ή ακόμα και από ομήρους, συνεχίζεται ως μία από τις πηγές χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με τον Χοσεΐν Νουφέλ, γενικό διευθυντή του γραφείου του Δικαστή Ερευνών της Συρίας, «τα όργανα χιλιάδων Σύρων πολιτών πωλήθηκαν στις διεθνείς μαύρες αγορές τα τελευταία έξι χρόνια».
Οι προαναφερθείσες πληροφορίες επιβεβαιώνονται από τη μόνιμο κάτοικο της Συρίας, Λίλι Μάρτιν, η οποία σχολίασε σε μια ανάρτηση στο Facebook που αναμεταδίδει το AhlulBayt News Agency:
«Η αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων και η πώλησή τους για χρήματα δεν απαγορεύεται στην Τουρκία. Ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρωπίνων οργάνων που αφαιρούνται στην Τουρκία γίνεται από τους τρομοκράτες, που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ. Οι τρομοκράτες μεταφέρουν τραυματισμένους ή απαχθέντες Σύρους στην Τουρκία και αντί να τους σώσουν προσφέροντάς τους ιατρική περίθαλψη, επιστρέφουν στη Συρία νεκροί με την εξήγηση ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια της εγχείρισης και δεν μπόρεσαν να σωθούν.
Ωστόσο, πάντα έχουν ξεκάθαρα σημάδια ότι τους αφαιρέθηκαν όργανα. Σε πολλές περιπτώσεις αφαιρούνται τα μάτια. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από επιζήσαντες του Χαλεπιού, που τώρα βρίσκονται στη Λαττάκεια [Λαοδίκεια]».
Στις κατηγορίες για εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων εμπλέκονται και οι «διασώστες» που ονομάζονται «Λευκά Κράνη», οι οποίοι όπως έχει αποδειχθεί σχετίζονται με την Αλ Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.