Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Όλες τις Κυριακές του χρόνου, χωρίς εξαιρέσεις, ανοιχτά τα καταστήματα -Tο ΔΝΤ βάζει νέα βόμβα για τους εργαζόμενους

σχολιο ιστολογιου μας:ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !!!

1a 
– Θέμα ωραρίου μπαίνει στη διαπραγμάτευση μαζί με τα εργασιακά
– Πάγωσαν στο υπουργείο Οικονομικών με τη νέα απαίτηση

Νέα βόμβα για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση που καθημερινά σχεδόν κολλάει και σε μια νέα απαίτηση.
Η βόμβα ήρθε με e-mail από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από το ΔΝΤ που έβγαλε από το μανίκι νέο… άσσο για να κολλήσει τη διαπραγμάτευση.
Ο… άσσος δεν είναι άλλος από την απαίτηση να είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου, χωρίς εξαιρέσεις.

Η απελευθέρωση του ωραρίου τις Κυριακές προκάλεσε πάγωμα στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος, έσπευσε να στείλει άμεσα αρνητική απάντηση.
Μάλιστα η απαίτηση του ΔΝΤ ήρθε λίγο πριν το Eurogroup απειλώντας να βάλει ακόμη ένα εμπόδιο. Οι υπεύθυνοι του Ταμείου υποστήριξαν ότι το άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές μέσα στον χρόνο περιλαμβάνεται στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Μάλιστα η απάντηση του υπουργείου περιλαμβάνει το σχέδιο για το άνοιγμα καταστημάτων ορισμένες Κυριακές τον χρόνο επιπλέον όσων ήδη ισχύουν με βάση απόφαση της περιφέρειας η οποία θα λαμβάνει απόφαση συγκεκριμένα στοιχεία.
Οι αντιπεριφερειάρχες θα έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν για τις περιοχές αλλά και τον αριθμό των Κυριακών που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.