Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Νέο δικαστικό επεισόδιο για Ιερά Μονή Εσφιγμένου

σχολιο ιστολογιου μας:ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ [ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ] ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΖΗΤΟΥΝ 3.314.769 ευρώ !!!

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ

3.314.769 ευρώ !!!

ΕΠΑΘΑΝ "ΖΗΜΙΑ " ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΔΙΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ;;;


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ από τη Θεσσαλονίκη: 
«Με αγωγές εναντίον του Δημοσίου για καταβολή αποζημιώσεων από τις καταλήψεις μοναχών στην του Αγίου Ορους, κλιμακώνεται η χρόνια αντιπαράθεση για την αποκατάσταση της κανονικότητας  στη μοναστική κοινωνία του Αθω».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μοναχοί της νέας αδελφότητας της Εσφιγμένου, προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ζητώντας να τους καταβληθεί από το ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 3.314.769 ευρώ, ως αποζημίωση για τη «θετική και αποθετική η οποία προέκυψε από κατάληψη των κτιρίων της μονής από την προηγούμενη αδελφότητα». Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί εξ αναβολής, την Τετάρτη στο Ε΄ Τμήμα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, αλλά αναβλήθηκε και πάλι, τούτη τη φορά για τις 12 Ιανουαρίου του 2017.
 vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.