Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ - ΛΙΤΑΝΕΙΑ!!!!

σχολιο ιστολογιου μας : βλεπετε ολα ειναι μια χαρα ,οικουμενιστικες αγαπολογιες και συμπροσευχες σαν να μην συμβαινει τιποτε .

Α ρε τυφλοι που ειστε ευθεια για την αβυσσο της κολασεως σας πανε αυτοι .

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Φωτογραφία από παρόμοια συμπροσευχή στις 17 Αυγούστου 2014
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eλληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νορβηγίας: 

«Aναβιώνει φέτος, μετά από πολλά χρόνια, η παλιά παράδοση της συμμετοχής της Ενορίας μας στην ετήσια περιπλάνηση στις εκκλησίες της περιοχής μας (Hammersborg Torg).
Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια της εβδομάδας προσευχής για την χριστιανική ενότητα (18-25 Ιανουαρίου) που οργανώνεται για πολλά χρόνια υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών.
Οι Ενορίες λοιπόν που βρισκόμαστε στο κέντρο του Όσλο θα συμμετάσχουμε την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.00-21.00 σε προσευχητική λιτανεία από εκκλησία σε εκκλησία, με σκοπό την γνωριμία όλων αφ’ενός και τη διάθεση για συνεργασία αφ’ ετέρου. Στην κάθε εκκλησία όπου θα σταματά η πομπή, ο κάθε εφημέριος, κατά την δική του θεολογική και δογματική διδασκαλία θα τελεί και μια μικρή ακολουθία. Το σημείο εκκίνησης είναι η Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου ΄Εντμουντ και το σημείο λήξης η Καθολική Εκκλησία του Αγίου Όλαβ.
Στην Εκκλησία μας η πομπή θα βρίσκεται περίπου στις 19.30.
Μετά τη λήξη της περιπλάνησης θα λάβει χώρα μια απλή δεξίωση με καφέ στο ενοριακό κέντρο της Καθολικής Εκκλησίας του Αγίου Όλαβ.
Οι ενορίες που συμμετέχουν είναι οι παρακάτω:  Latvian Lutheran Church, The Finnish Lutheran Church, Church of Norway, St. Edmund’s Anglican Church, St. Olav’s Catholic Church, American Lutheran Church, Church of Sweden in Norway, The Greek Orthodox Church of the Announciation.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση και σας περιμένουμε στην Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Έντμουντστην οδό Møllergata 30, στις 21 Ιανουαρίου, ώρα 19:00. »                        

"Αρχιμανδρίτης" Αλέξανδρος Λουκάτος

ΠΗΓΗ: AKTINEΣ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.