Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Παιδοφιλικό κύκλωμα στο Βατικανό – Ο ιερέας που πέθανε μυστηριωδώς πριν προλάβει να καταθέσει

1735
Ο Αρχιεπίσκοπος Jozef Wesolowski.
του Leo Zagami
Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Jozef Wesolowski πέθανε μυστηριωδώς στα τέλη Αυγούστου του 2015 σε ηλικία 66 ετών πριν προλάβει να καταθέσει για ένα κύκλωμα παιδεραστίας που λειτουργεί στο Βατικανό.
Ο Józef Wesolowski (15 Ιουλίου 1948 – 27 Αυγούστου 2015) ήταν ο Αποστολικός Νούντσιος στη Δομινικανή Δημοκρατία από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι την ανάκληση του τον Αύγουστο 2013 που σχετίζονταν με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Τον Ιούνιο του 2015, το Βατικανό ανακοίνωσε ότι θα περνούσε δίκη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, για την οποία αντιμετώπιζε μια πιθανή ποινή φυλάκισης.
Μυστήριο περιβάλλει τον ξαφνικό θάνατο στις 28 Αυγούστου του 2015 του πρώην Αρχιεπισκόπου Jozef Wesolowski, που κατηγορήθηκε για παιδεραστία, του οποίου η δίκη αναβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο για λόγους υγείας. Αυτή είναι η πρώτη υπόθεση παιδοφιλίας που λαμβάνει χώρα εντός των τειχών του δικαστηρίου του Βατικανού.
Τον Σεπτέμβριο του 2014, ειδικοί του Βατικανού επέκριναν τη μεγάλη δημοσιότητα της σύλληψης του Wesolowski για παιδοφιλία στο έδαφος του Βατικανού ως μια ακόμα κοροϊδία για να τον προστατεύσει από μια πραγματική σύλληψη για βιασμό νεαρών αγοριών ηλικίας μεταξύ 13 και 16 ετών, που συνέβη στο Σάντο Ντομίνγκο μέχρι την ανάκλησή του στη Ρώμη το 2013 αφού υλικό παιδικής πορνογραφίας κατασχέθηκε από το σπίτι του.
Αν ο Wesolowski, ο οποίος ήταν προφανώς σε θέση να βλέπει υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Βατικανό, μέχρι την 22η Σεπτεμβρίου του 2014, αποκάλυπτε τα σκοτεινά μυστικά των κυκλωμάτων παιδεραστίας του Βατικανού, θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα περαιτέρω σκάνδαλα.
Στην πραγματικότητα ένα άλλο σκάνδαλο ξέσπασε όταν ένα αποκαλυπτικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ από το Iταλικό δίκτυο LA 7 μεταδόθηκε στις 25 Ιουνίου του 2013.

zag2
Αυτή η εκπομπή αποκάλυψε νέα στοιχεία νεαρών μεταναστών και προσφύγων στο σταθμό Termini της Ρώμης, που τελικά κατέληξαν ως παιδικές πόρνες στο Βατικανό. Ακόμα κι έτσι, τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέμειναν σιωπηλά σχετικά με αυτές τις νέες κατηγορίες.
Ακόμα και το CNN που μετέδωσε ένα ειδικό πρόγραμμα σχετικά με αυτό το κύκλωμα παιδικής πορνείας που λειτουργεί από το σταθμό Termini δεν ανέφερε ότι το Βατικανό ήταν και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ένας από τους κύριους πελάτες τους.
1432300463950.JPG--prete_pedofilia
Μεταξύ αυτών ο Don Dino (δεξιά στη φωτό), συνελήφθη τον Μάιο του 2015 για παραγωγή πορνογραφικού υλικού, και έγραψε για τις συναντήσεις του με αγόρια μεταξύ 14 και 15 ετών σε ένα βιβλίο που κατασχέθηκε από το σπίτι του από την αστυνομία με τίτλο, ”Σας αγάπησα όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ: πενήντα χρόνια σεξ 1956- 2006″.
Η πτώση της Καθολικής Εκκλησίας συνεχίζεται κάθε μέρα, και κάθε μέρα ο Ιησουίτης Πάπας Francis αμφισβητεί την Εκκλησία με νέα διατάγματα και κανόνες που μεταμορφώνουν την Εκκλησία σε μια φιλελεύθερη θρησκεία μακριά από τον παραδοσιακό Χριστιανισμό, και πιο κοντά σε μια θρησκεία της Νέας Εποχής.
Με τη νέα στάση του σχετικά με τις αμβλώσεις, τη διευκόλυνση των διαζυγίων, την σταθερή προώθηση της μετανάστευσης, καθώς και την επίσημη ενθάρρυνση του σε μια λεσβία συγγραφέα που ασχολείται με την προώθηση των σχέσεων ατόμων του ιδίου φύλου χρησιμοποιώντας πιγκουίνους ως παράδειγμα, ίσως δεν θα πρέπει να τον καλωσορίζουμε.
 http://offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.