Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Νέο ΣΟΚ: Το υπουργείο Δικαιοσύνης καταργεί το 347 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει “αποπλάνηση προσώπου νεότερου από δεκαεπτά ετών”-Άνοίγει ο δρόμος για τους παιδεραστές

ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΜΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !


poustides2

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται απελευθερωμένες φράξιες της κοινωνίας των κιναιδων , ο κ.Παρασκευόπουλος αναμένεται αύριο το πρωί να αποδεχτεί την κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου, όπως ζητείται με τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης.
Η τροπολογία κατατέθηκε προ ημερών, κατά τη συζήτηση γύρω από το σύμφωνο συμβίωσης, από συνολικά πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Κ. Δουζίνας, Αν. Καββαδία, Χρ. Καραγιαννίδης, Γ. Ψυχογιός), επισημαίνοντας ότι “η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων, ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους”.

Άρθρο 347 – Ποινικός Κώδικας – Ασέλγεια παρά φύση

1. Η παρά φύση ασέλγεια μεταξύ αρρένων που τελέστηκε: α) με κατάχρηση μιας σχέσης εξάρτησης που στηρίζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία· β) από ενήλικο ή από κερδοσκοπία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.
 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος ασκεί την ασέλγεια της παρ. 1 κατ’ επάγγελμα.
  Στο θέμα επέμεναν από το 2013 οι ενώσεις των Ελλήνων Αδελφάτων κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις,  να καταθέσουν τροπολογία που θα καταργεί το “απηρχειωμένο άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα”, όπως το ονομάζουν (ασέλγεια παρά φύση μεταξύ αντρών). Ακόμα και τώρα απευθύνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ με ανοιχτή επιστολή δέκα οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ (PoustiRiot, Athens Pride, Colour Youth, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας, Σύνθεση – Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση, Έρευνα για το HIV / AIDS, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, Thessaloniki Pride, Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – «Πλειάδες», Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι).
Άντε παιδιά, καλοδεχούμενη και ηα παιδεραστία.
Σιχαμένοι…
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.