Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΧΘΕΣ :

Άρματα κατευθύνονται στο Κίεβο: "Δεν θα γίνει αποικία των Βρυξελλών η Ουκρανία"

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ !!!
ΣΗΜΕΡΑ :

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ , ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ;
ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ <<ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΜΑ>> ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ [βλεπε : Συρια ,Αφρικανικες Χωρες κ.α.]!

Ενω στο Κίεβο όπου μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ πολιτών και δυνάμεων καταστολής, τρεις κληρικοί αποφάσισαν με τον δικό τους τρόπο να παρέμβουν για την ειρήνη.
Τρεις Ουκρανοί κληρικοί, οι πατέρες. Γαβριήλ, Μελχισεδέκ και Εφραίμ, κρατώντας έναν Σταυρό και μια εικόνα μπήκαν ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τις χιλιάδες των διαδηλωτών ψάλλοντας το Χριστός Ανέστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παράδειγμα των κληρικών αυτών ακολούθησαν κι άλλοι, ακόμη και απλοί πιστοί. Πλέον στόχος των Ουκρανών κληρικών είναι να βρίσκονται συνεχώς στα σημεία των συγκρούσεων προκειμένου με τον τρόπο αυτό να υπενθυμίζουν στις αντιμαχόμενες πλευρές πως πρέπει να επανέλθει η ειρήνη.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ  ;
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!!!


ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ;
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ - ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.