Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τί δουλειά έχει στο Άγιον Όρος ένα ολόκληρο σουπερμάρκετ; Απίστευτο και όμως αληθινό – Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανοίγει κατάστημα στο Άγιον Όρος

 Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, θυγατρικής της Ολλανδικής Ahold Delhaize Group δέχθηκε αίτημα να ανοίξει σούπερ μάρκετ στις Καρυές, το διοικητικό κέντρο της μοναστικής πολιτείας.

Το μισθωμένο κατάστημα, περί τα 400 τ.μ. θα φιλοξενηθεί στο πάλαι ποτέ κελί του Αγίου Νικολάου (το λεγόμενο Σαμαράδικο) που ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας, όπου έχει κατασκευαστεί νέο κτίριο πολλαπλών χρήσεων.

Πλήρως ενταγμένο στον τόπο, το κτίριο διαθέτει επίσης κοιτώνες φιλοξενίας, εστιατόριο – καφέ, φυσικοθεραπευτήριο, κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη και κατάστημα με οπτικά.Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι από τις πρώτες εταιρείες που έβγαλε ομοφυλοφιλική διαφήμιση με πληρης στηριξη στην ατζεντα των ΛΟΑΤΚΙ.

 https://agapotonxristo.blogspot.com/2023/09/blog-post_30.html

Βεβαια για να ειμαστε ειλικρινεις δεν ειναι η πρωτη μεγαλη επιχειρηματικη δραστηριοτητα στην Αθωνικη Πολιτεια ειδικα απο τις λεγομενες μεγαλες μονες διοτι ως γνωστον εχουμε ιχθυοκαλλιεργειες ,εργοστασιο εμφιαλωσης νερου κλπ.



ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΛΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟΝ .

Η "ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ .

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.