Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ; Ρατσισμός είναι... να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360€ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.


Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο μεταναστης νοσηλεύεται δωρεάν.
Ρατσισμός είναι να βάζει ο μεταναστης(δεν βαζω το "λαθρο" γιατι μερικοι κολλατε στη λεξη και οχι στην αληθεια)…
το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν για 10 ευρώ.
Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 2.000.000 ξενους εποίκους.
Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο "λαθρο"έποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης για το δικο του μαγαζι, τίποτα!
Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη(αυτό που κόλλας στην λεξη που λέγαμε και πριν) που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.

Και άλλα πολλά …
Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ; Ρατσισμος ειναι να λες την γνωμη σου και οι αλλοι να σε αποκαλουν φασιστα επειδη δεν λες αυτο που θέλουν να ακούσουν!!
"Η μάλλον λες αυτό που ΔΕΝ θέλουν να ακούσουν...Την αλήθεια!.

Σάββας Καιτάνογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.