Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ετοιμάζουν εμφύτευση μήτρας σε τρανσέξουαλ για να τεκνοποιούν!






Η προκλητικότητα προς τους νόμους της Φύσης φαίνεται ότι δεν έχει όρια από τους εκπροσώπους της «πολιτικής ορθότητας», καθώς… «μητέρες» θα μπορούν να γίνονται στο άμεσο μέλλον και οι άντρες, αφού σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες, οι μεταμοσχεύσεις μήτρας θα τους επιτρέπουν να κυοφορούν και να φέρνουν στον κόσμο παιδιά με καισαρική τομή!
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος κάποιας Αμερικανικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Ρίτσαρντ Πόλσον, η κοινωνία θα πρέπει να προετοιμαστεί για την άφιξη των πρώτων παιδιών από τρανσέξουαλ, καθώς η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε να επιτρέπει σε τρανσέξουαλ που ξεκίνησαν την ζωή τους ως άντρες να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μήτρας για να… τεκνοποιήσουν. Σύμφωνα με τον Πόλσον, τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις διόρθωσης φύλου θα θελήσουν αναπόφευκτα να επωφεληθούν από την πρόοδο της επιστήμης σε αυτόν τον τομέα.
Όπως υπογράμμισε ο Πόλσον, δεν υπάρχει ανατομικός λόγος που να καθιστά απαγορευτική την μεταμόσχευση μήτρας σε τρανσέξουαλ. «Θα μπορούσε να γίνει ακόμα και αύριο» είπε χαρακτηριστικά και ο μόνος περιορισμός σε αυτή την περίπτωση θα είναι η γέννηση με καισαρική τομή αντί για φυσιολογικό τοκετό.
Από το 2014, έως σήμερα έχουν γεννηθεί τουλάχιστον πέντε παιδιά από γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μήτρας, σε μια σειρά επεμβάσεων στην Σουηδία. Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν, ωστόσο, ότι είναι ανήθικη η πρόκληση εγκυμοσύνης σε τρανσέξουαλ, λόγω των κινδύνων που ελλοχεύουν για την υγεία του εμβρύου.
Η προειδοποίηση, όμως, των Βρετανών επιστημόνων φαίνεται ότι απευθύνεται σε αυτιά κουφών, καθώς η «εντυπωσιακή» είδηση της «τεκνοποιίας» από τρανσέξουαλ επισκιάζει τους ολοφάνερους πιθανούς κινδύνους για ένα έμβρυο που θα γεννηθεί από τέτοιου είδους ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.