Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σχέδιο ΣΟΚ για παιδιά τρανς από τριών ετών - ΒΙΝΤΕΟ


του Κίμωνα ΧαραλάμπουςΦωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Στα σχολεία όλου του πλανήτη έχουν ξεκινήσει σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό τα σεμινάρια και τα μαθήματα προβολής του τρανσεξουαλισμού. Ωστόσο αυτό που συμβαίνει στον Καναδά ξεπερνά τα όρια και στοχεύει σε παιδιά τριών ετών και άνω.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ονομάζεται Σαμ και προορίζεται για γονείς και παιδιά, προκειμένου να… καταλάβουν τι είναι η ταυτότητα φύλου.
Μιλάμε για μία κούκλα τύπου μπάμπουσκα, όπου αποτελείται από έξι διαφορετικές κούκλες τη μία μέσα στην άλλη και προορίζονται για παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω, δείχνοντας την εξέλιξη ενός παιδιού τρανς ή με άλλα λόγια υποδεικνύουν στο παιδικό μυαλό πως αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη.
Ονομάζεται Σαμ και μυεί τα παιδιά στο να «συνειδητοποιήσουν τις συναισθηματικές προκλήσεις που ενέχει το να έχουν γεννηθεί τρανς ή με κάποιο διαφορετικό φύλο».
Με άλλα λόγια βάζουν μέσα στο παιδικό μυαλό το «δαιμόνιο» της αμφισβήτησης σε σχέση με το βιολογικό φύλο, με το οποίο έχουν γεννηθεί.
Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, κάθε μία μπάμπουσκα αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό στάδιο διερεύνησης του φύλου.
Μάλιστα, το παιχνίδι συνοδεύεται από ένα φυλλάδιο κι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, που εξηγεί στους γονείς πώς να καθοδηγήσουν τα παιδιά, που πείθονται πως τελικά είναι τρανς.
Η κούκλα δημιουργήθηκε από το Gender Creative Kids Canada.
Πρόκειται φυσικά για ΜΚΟ, η οποία, βάσει των λεγομένων, «επιδιώκει να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο για τα παιδιά που είναι δημιουργικά με τα φύλο τους στο Μόντρεαλ».
Η κούκλα Σαμ, μέσω της έγκρισης του Ο.Η.Ε., θα έρθει ενδεχόμενα σε όλον τον πλανήτη – και στην «προοδευτική» Ελλάδα -, γιατί όχι σε νηπιαγωγεία!
Κάπως έτσι ξεκινούν όλα τα «κακά»!
Η σελίδα KickStarter περιλαμβάνει ένα βίντεο με την «συγκινητική» ιστορία για την κούκλα Σαμ, το οποίο έγινε viral με 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε δύο εβδομάδες!!!
Δείτε το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.