Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΟΟΔΟΥ» ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ (Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αν το Ισλάμ είναι τόσο ειρηνικό και οι πιστοί του το προτιμούν σαν τρόπο ζωής, γιατί θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν μαζικά στην Ευρώπη; Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να είναι υπεύθυνη γι’ αυτούς;
Ποιος έχει υποχρέωση να είναι υπεύθυνος γι’ αυτούς τους μουσουλμάνους την ίδια ώρα που αυτοί οι ίδιοι ρίχνουν τους χριστιανούς μετανάστες στη θάλασσα μόνο και μόνο επειδή είναι χριστιανοί; Πως μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς με όλα τα ζωώδη ένστικτα τους που προβάλλουν σε κάθε ευκαιρία, να συμβάλλουν σε κάτι ωφέλιμο σε χριστιανικές κοινωνίες;
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη δεν είναι μια απλή έλευση προσφύγων, αλλά μια εισβολή με κύριο στόχο την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης. Αλλά αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι εισβολείς. Αυτοί οι άνθρωποι που «φορτώνονται» στην Ευρώπη είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους εγκληματίες οι οποίοι έρχονται στην Ευρώπη με τις έντονες αντιχριστιανικές διαθέσεις τους.
Αυτό το βλέπουμε ήδη και στα παιδιά τους. Ακόμα και σε παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών τα οποία είναι δεύτερης ή τρίτης γενιάς. Για παράδειγμα στη Γερμανία ενώ τα παιδιά της Γερμανίας διδάσκονται να «αγκαλιάζουν» την πολυπολιτισμικότητα, από την άλλη οι μετανάστες στα σχολεία δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει η λέξη «ενσωμάτωση».
Στο παρακάτω βίντεο σε μια τάξη κάθονται παιδιά «ενσωματωμένοι» μετανάστες μαζί με μια δασκάλα. Όταν ρωτούνται από τη δασκάλα τι πιστεύουν για τους Γερμανούς, απαντούν ότι τους θεωρούν… «αηδιαστικούς κρεατοφάγους» οι οποίοι τρώνε χοιρινό κρέας και.. «ξένους». Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει Γερμανούς φίλους. Μέχρι και ειρωνεύονται έναν συμμαθητή τους ο οποίος υπονοεί ότι έχει έναν Γερμανό φίλο. Μάλιστα, ένα κορίτσι μετανάστρια συνεχίζει λέγοντας ότι αν όλοι οι μετανάστες έμεναν στη Γερμανία και όλοι οι Γερμανοί έστω για μια μέρα εξαφανίζονταν κανένας δεν θα το πρόσεχε!

Η κατάσταση στα σχολεία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που όλο και περισσότερο υποχρεώνουν τους μαθητές να επισκέπτονται τα τζαμιά για να γνωρίσουν το Ισλάμ. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το κράτος επιβάλλει και πρόστιμα σε όσους γονείς έχουν αρνηθεί να πάνε τα παιδιά τους σε ένα μουσουλμανικό τέμενος.
Πρόσφατα επέβαλλαν πρόστιμο σε ένα ζευγάρι γονιών στη Γερμανία γιατί αρνήθηκε τα παιδιά τους να πάνε στο τζαμί.
Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν κατακλυστεί από ξένους μετανάστες και μουσουλμάνους σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον οι κάτοικοι των χωρών αυτών, ειδικά αυτοί που έχουν λείψει και μερικά χρόνια από την πατρίδα τους, όταν γυρνάνε πίσω διαπιστώνουν με έκπληξη και μεγάλη απογοήτευση ότι κυριολεκτικά οι ξένοι να έχουν καταλάβει την πατρίδα τους. Εκτός αυτού όλοι αυτοί οι ξένοι, ιδίως οι μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι πολυπληθέστεροι, όχι μόνο δεν αφήνουν τους κατοίκους πλέον να συμπεριφέρονται όπως θέλουν στην δικιά τους την πατρίδα, αλλά έχουν μάλιστα το θράσος να τους επιβάλλουν να ακολουθούν τα δικά τους ήθη και έθιμα, μη διστάζοντας μάλιστα και να τους απειλούν.

Αυτό διαπιστώνει με λύπη της και μια Βρετανίδα, (στο παρακάτω βίντεο), η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Αφού έλειψε για λίγα χρόνια για δουλειές στον εξωτερικό, γυρίζει πίσω στην πατρίδα της για να τη βρει πλημμυρισμένη από μουσουλμάνους στους δρόμους οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά των Βρετανών όπως «Αγγλία να πας στο δ**λο», «Αστυνομία να πάτε στο δ**λο», κ.α.
Καθώς προχωρούν άντρες και γυναίκες κρατούν πανό φωνάζοντας «Κάτω τα χέρια από τους μουσουλμάνους!». Η κοπέλα θεωρεί πως καθένας έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει εφόσον έχουμε δημοκρατία, παρόλα αυτά την συγκεκριμένη διαδήλωση την βρίσκει αρκετά προκλητική και ακραία. Μια γυναίκα μουσουλμάνα της λέει ότι αυτό είναι ένα μήνυμα για να σταματήσουν την καταπίεση κατά των μουσουλμάνων. Δεν διστάζει μάλιστα να την προσβάλει για τον τρόπο ντυσίματος της λέγοντας της ότι μπροστά στα μάτια της φαίνεται σαν να είναι γυμνή και θα πρέπει να καλυφτεί, δηλαδή να φορέσει και αυτή μπούρκα όπως οι λοιπές μουσουλμάνες.
Από πίσω διακριτικά φαίνεται ένας μουσουλμάνος διαδηλωτής, (2:42) ο οποίος κρατάει προκλητικά ένα πανό στο οποίο αναγράφεται χαρακτηριστικά : «Ο νόμος της Σαρίας, η λύση για το Ηνωμένο Βασίλειο». Στη συνέχεια όταν η κοπέλα αρχίζει να συζητάει με κάποιους μουσουλμάνους σχετικά με το Ισλάμ, της εξηγούν ότι κάθε μη μουσουλμάνος στο τέλος θα καεί στην φλόγα της κολάσεως εκτός αν μεταστραφεί. Ακόμη, λένε πως σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους οποιοσδήποτε μη-μουσουλμάνος δεν αξίζει το σεβασμό τους, επομένως δεν είναι υποχρεωμένοι να σέβονται οποιαδήποτε μη μουσουλμανική χώρα στην οποία βρίσκονται.
Στη Σκωτία συμβαίνει το αδιανόητο να επιβάλλουν σε γυναίκες αστυνομικούς να φοράνε δημόσια την μπούκα. Μάλιστα όταν κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί συμβαίνει αυτό η απάντηση ήταν ότι γινόταν για να εξοικειωθεί ο κόσμος με τα ισλαμικά πρότυπα. Δηλαδή με λίγα λόγια αντί οι μουσουλμάνοι να αφομοιώνονται, θα αφομοιωθούν οι γηγενείς στο Ισλάμ.
Εκτός αυτού, όσοι προσπαθούν να αντισταθούν σε αυτή την επιβαλλόμενη πλέον μουσουλμανική δικτατορία μέσα στις χώρες τους, δέχονται επιθέσεις όχι μόνο από τους μουσουλμάνους, αλλά και από τους ίδιους τους συμπατριώτες τους οι οποίοι τους αποδοκιμάζουν σαν… ρατσιστές.
Πριν από λίγα χρόνια στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας μια ομάδα διαδηλωτών, στην πλειοψηφία τους άντρες, είχαν φορέσει επίτηδες μπούρκα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν προκειμένου η Αυστραλία να απαγορέψει να φοριέται η μπούρκα δημόσια από γυναίκες καθώς προσβάλλει τα πολιτιστικά πρότυπα της χώρας. Αποτέλεσμα ήταν κάποιοι άλλοι «προοδευτικοί» να φωνάξουν την αστυνομία επειδή προκλήθηκε φασαρία από την διαδήλωση αυτή έξω από τη Βουλή. Οι Μουσουλμάνοι άρχιζαν να τους φωνάζουν, να τους απειλούν και ήταν έτοιμοι να τους επιτεθούν. Ακόμα, κάποια άτομα από το πλήθος είχαν «προσβληθεί» από αυτό το σκετς που το χαρακτήρισαν ρατσιστικό. Εμπρός λοιπόν για μια… Αυστραλία της ισλαμικής Μπούρκας!
Ακόμα και τα περίφημα φεμινιστικά γκρουπ φοβούνται να σηκώσουν φωνή διαμαρτυρίας από φόβο μην τους κολλήσουν την ετικέτα του ρατσιστή. Οι υποστηρικτές αυτής της ενδυμασίας αρέσκονται στο να προσποιούνται ότι είναι ένα καλοδεχούμενο σύμβολο της πολυπολιτισμικότητας και της φιλοσοφίας της ανεκτικότητας. Αλλά στην πραγματικότητα η μπούρκα είναι ένα αρχαϊκός φυλετικός τύπος υφάσματος ο οποίος επιβάλλεται από φονταμενταλιστές ζηλωτές για να προωθήσουν μια τοξική θεολογία άσχετη με το Κοράνι. Αυτή η θεολογία αιχμαλωτίζει τις γυναίκες, απειλεί την κοινωνική αρμονία, τροφοδοτεί την δυσπιστία, έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο ασφάλειας.
Είναι γνωστό ότι η μπούρκα δεν είναι θρησκευτική απαίτηση για τους Μουσουλμάνους, ούτε καν χαρακτηριστικό της κουλτούρας του Πακιστάν εφόσον ακόμα και εκεί το 90% των γυναικών δεν την φοράνε. Πάνω σε αυτό το θέμα μια Πακιστανή μουσουλμάνα δημοσιογράφος, συγγραφέας και αντιρατσιστική ακτιβίστρια ονόματι Raheel Raza, λέει ότι το να επιτρέπουμε μουσουλμάνους να φοράνε την μπούρκα δεν έχει καμία σχέση να κάνει με προσωπική ελευθερία του να φορά ο καθένας ό,τι θέλει αλλά είναι απόφθεγμα ιδεολογιών φανατικών ομάδων όπως ISIS, Al Nusra κ.α.
Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δηλώνει ξεκάθαρα πως η έντεχνα καλλιεργούμενη «ισλαμοφοβία» είναι μια «βιομηχανία» η οποία εφευρέθηκε από τους Ισλαμιστές για να επιβληθούν στην Δύση στο όνομα του αντιρατσισμού . «Η όλη υπόθεση βασίζεται σε μια απάτη». Προσθέτει και ότι όποτε προσπαθεί να ανοίξει δημόσια συζήτηση επί του θέματος δεν βρίσκει καμία γυναίκα πρόθυμη να μιλήσει παρά μόνο άντρες.
Ακόμα, σε αυτό το βίντεο έχουμε ένα δημόσιο πείραμα στις ΗΠΑ. Ένας τύπος κτυπάει σε ένα πολυσύχναστο δημόσιο δρόμο μια κοπέλα. Αμέσως υπάρχει αντίδραση από περαστικούς που τρέχουν και τον ρίχνουν κάτω για να προστατέψουν την κοπέλα. Τι γίνεται όμως όταν η κοπέλα φορά την κλασική μουσουλμανική μπούρκα ? Την μαλώνει δημόσια στα αραβικά και στη συνέχεια την σπρώχνει βίαια και την χτυπά. Κανένας δεν πήγε να την προστατέψει. Τι κάνει τις δυο περιπτώσεις διαφορετικές ? Τελικά ένας θαρραλέος επεμβαίνει και τον προειδοποιεί ότι αν την ξαναχτυπήσει θα καλέσει την αστυνομία. Καμία γυναικά δεν αξίζει δημόσια τέτοια συμπεριφορά όπως και κανένας άντρας. Εδώ όμως φαίνεται πως ένα γεγονός διαφοροποιείται από δυο διαφορετικές πολιτιστικές εμφανίσεις.
Ο πολυπολιτισμός είναι μια πονηρή εφεύρεση της Νέας Τάξης για να χτυπήσει κυρίως τις χριστιανικές αρχές σε πολλές χώρες. Ακόμα και ιερείς του χριστιανισμού έχουν γίνει προπαγανδιστές αυτής της πολτοποίησης των λαών μέσω του πολυπολυτισμού και της καταρράκωσης κάθε χριστιανικής αξίας. Το πρόβλημα της αθρόας εισβολής των εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν κυριολεκτικά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είναι μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου.
Η τυραννία του σκότους επιβάλλεται σταδιακά και αύριο θα είμαστε σε ένα κόσμο χωρίς καμία ταυτότητα. Αυτός ο τρόπος κουλτούρας δεν έχει καμία θέση σε μια χριστιανική κοινωνία και πολύ περισσότερο σε μια Ορθόδοξη χώρα όπως η χώρα μας. Αυτοί που θέλουν να μας τον επιβάλλουν με το έτσι θέλω, ας πάνε από εκεί που ήρθαν.
Ματθ. 25,32-33      Και θα συναχθούν εμπρός του όλα τα έθνη της γης από της δημιουργίας του Αδάμ μέχρι της συντελείας του κόσμου και θα χωρίση αυτούς μεταξύ των με όσην ευκολίαν χωρίζει ο ποιμήν τα πρόβατα από τα ερίφια. Και θα θέση τα μεν πρόβατα εις τα δεξιά του τα δε ερίφια εις τα αριστερά. 
Επειδή πολλοί δεν συναισθάνονται και δεν συνειδητοποιούν προς τα πού πάει η όλη κατάσταση, ας πάρουμε μια γεύση από τα παρακάτω βίντεο για το τι σημαίνει ο νόμος της Σαρίας και γενικότερα τι σημαίνει η επιβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Στην Ινδονησία για παράδειγμα, τα μουσουλμανάκια ήδη από παιδιά μαθαίνουν πώς να χτυπούν ανθρώπους μέχρι θανάτου. Και να φανταστεί κανείς ότι πρόκειται για μια χώρα με «μετριοπαθές» υποτίθεται Ισλάμ.


Εμείς όμως αδιαφορούμε για όλα αυτά και ενδιαφερόμαστε μόνο για την πρόοδο της διαστροφής.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.