Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

9 εκατ. ευρώ δίνει ο Σύριζα για νέα hot spot και 1.000 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

9 εκατ. ευρώ δίνει ο Σύριζα για νέα hot spot και 1.000 ευρώ σε κάθε λαθρομετανάστη!

Την ώρα που οι Έλληνες πένονται και δοκιμάζονται από την κρίση, η κυβέρνηση των ανθελλήνων συνεχίζει να δίνει γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες και στα μεγάλα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης.
Συγκεκριμένα, ήδη εγκρίθηκε η ίδρυση Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης στη Σάμο με κόστος κατασκευής 600.000 ευρώ και λειτουργικά έξοδα που θα ανέλθουν σε 3,7 εκατ. ευρώ για την τρέχουσα χρονιά και για το 2018 σε 4,9 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, εκτιμάται ότι και άλλα ανάλογα κέντρα θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, υπό το πρόσχημα της «επιστροφής» των λαθρομεταναστών. Βέβαια, καμία τέτοια επιστροφή δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά τα κέντρα θα δημιουργηθούν για να ικανοποιηθούν οι «χρυσές μασέλες» των πολιτικάντηδων (αριστερών και δεξιών), αλλά και των «αλληλέγγυων».
Επιπλέον αυτών θα θεσπιστεί και ένα νέο επίδομα για λαθρομετανάστες, προφανώς από τις κομμένες συντάξεις. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ΔΟΜ θα δοθεί «ένα επιπλέον ποσό, ύψους 500 ευρώ ανά δικαιούχο, λίγο πριν από την αναχώρηση. Το συγκεκριμένο ποσό δεν αντικαθιστά αυτό που ήδη λαμβάνουν οι δικαιούχοι προ της αναχώρησης με στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών μετά την αναχώρησή τους από την Ελλάδα. Αντιθέτως, διπλασιάζει την παρεχόμενη βοήθεια που δίνεται στους δικαιούχους. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελοντικών Επιστροφών από το νησί της Λέσβου θα λάβει το ήδη προβλεπόμενο ποσό των 500 ευρώ συν την επιπλέον οικονομική βοήθεια των 500 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 1.000 ευρώ».
Και πάλι μην είναι κανείς αφελής και νομίζει ότι θα δοθούν αυτά τα 500 ευρώ και ο λαθρομετανάστης θα… φύγει. Απλά, αυτό το επίδομα θα δίνεται στο αεροδρόμιο, «λίγο πριν την αναχώρηση», όπως σημειώνει ο ΔΟΜ, όμως ο λαθρομετανάστης θα φροντίζει να… εξαφανίζεται (που έλεγε και η κυρά Τασία) κάπου στην διαδρομή ανάμεσα στο ταμείο και στο αεροπλάνο, ώστε να συνεχίζει να εισπράττει εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου, του κορόιδου που πληρώνει τους πολιτικάντηδες και τους «αλληλέγγυους».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.