Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Απίστευτος εμπαιγμός από συριζαίο βουλευτή: Βάζουμε διόδια τώρα, αλλά θα τα ξηλώσουμε αργότερα!



Απίστευτος εμπαιγμός από συριζαίο βουλευτή: Βάζουμε διόδια τώρα, αλλά θα τα ξηλώσουμε αργότερα!
Διαγωνισμός γραφικότητας παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ των διαφόρων βο(υ)λευτών της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης. Αυτή την φορά, την σκυτάλη της φαιδρότητας πήρε ο βο(υ)λευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, ο οποίος απεδείχθη πραγματική… μορφή με τα όσα ανέφερε για τους νέους σταθμούς διοδίων.
Σε συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βο(υ)λευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή. Ο βο(υ)λευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα!
Το μόνο το οποίο με σιγουριά έχει ξηλωθεί είναι η σοβαρότητα, με τις λεκτικές «μπούρδες» (και) του συγκεκριμένου κυβερνητικού βο(υ)λευτή. Λόγοι στοιχειώδους ευθιξίας αποκλείουν κάθε απόπειρα απάντησης στον θρασύτατο εκπρόσωπο μιας εξίσου θρασύτατης κυβέρνησης, η οποία αφού πήρε αρκετούς Έλληνες «στο λαιμό της» με το ελεγχόμενο απ΄αυτήν «κίνημα» με τον τίτλο «δεν πληρώνω», τώρα στήνει παντού διόδια, ακόμη και στα πλέον απίθανα σημεία της Εγνατίας Οδού, με αποτέλεσμα οι 8 σταθμοί που λειτουργούν σήμερα να γίνουν 38, δηλαδή σχεδόν πέντε φορές παραπάνω!
Το μόνο το οποίο μπορεί να συναγωνισθεί το θράσος αυτών των ελεεινών και τρισάθλιων πολιτικών απατεώνων είναι το πάθος τους για την παραμονή τους όσο το δυνατόν περισσότερο στην τόσο προσοδοφόρα γι΄ αυτούς καρέκλα της εξουσίας.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.