Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

«ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Το φετινό σύνθημα του Athens Pride

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ : ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ !!! ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΥΤΙΚΟΦΕΡΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για Το φετινό σύνθημα του Athens Pride
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ;
Την υποστήριξή τους στο στο Athens Pride, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στην Πλατεία Συντάγματος προσφέρουν διπλωμάτες από 29 χώρες.
Οι διπλωμάτες από τις Πρεσβείες της Αργεντινής, της Αυστραλίας, του Βελγίου, της Βενεζουέλας, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Δανίας, της Ελβετίας, της Εσθονίας, του Ηνωμένου Βασίλειου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Ισπανίας, της Ιταλίας, του Καναδά, της Λετονίας, της Λιθουανίας, του Λουξεμβούργου, του Μεξικού, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Σουηδίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Φινλανδίας, και της Χιλής στην Ελλάδα στηρίζουν και πάλι με τη συμμετοχή τους το Φεστιβάλ και την Παρέλαση Υπερηφάνειας Αθήνας – Athens Pride που θα λάβει χώρα, το Σαββάτο 10 Ιουνίου 2017.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ;
«Το φετινό σύνθημα του Athens Pride «ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» αναδεικνύει τις δυσκολίες κοινωνικής αποδοχής που αντιμετωπίζουν τα LGBTQI άτομα στην Ελλάδα.
Ο όρος “παιδεία” εμπεριέχει, με την ευρύτερη του έννοια, τη σχολική εκπαίδευση, την αγωγή, τη δια βίου μάθηση και τον παιδευτικό πολιτισμό μιας κοινωνίας.
Οι χώρες μας στηρίζουν σαφώς τα δικαιώματα των LGBTQI ατόμων εκφράζοντας έτσι την ευαισθητοποίηση τους για την προώθηση των οικουμενικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων
.« Όπως το Athens Pride, έτσι κι εμείς επιθυμούμε έναν κόσμο, στον οποίο αξίες, όπως η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, θα τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού»..
ekklisiaonline.grΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ :

https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2015/06/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.