Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24-01-2017 ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΤο σύστημα της Νέας Τάξης είναι πανίσχυρο. Ένας λοιπόν τρόπος για να κλείσεις το στόμα όσων αντιδρούν, είναι να τους φορτώσεις "δικαστήρια".
Η οικονομική αφαίμαξη που θα ακολουθήσει (δικηγόροι, παράβολα κλπ) και η ψυχική φθορά, θα τους κάνει να ξανασκεφθούν κάθε "δράση" που ενοχλεί.
Αν εχει καποιος απορια ας ρωτησει τους εσφιγμενιτες πατερες να σας πουν τι εχουν τραβηξει εως τωρα και επεται συνεχεια ...
Το ίδιο συμβαίνει και μέσα στην εκκλησία μας (στους ιερείς/ιερομονάχους/αγιορείτες) που δεν αποδέχονται τον Οικουμενισμό, αλλά συμβαίνει και στα εθνικά θέματα στα οποία δραστηριοποιούνται πατριωτικοί σύλλογοι.

Οφείλουμε λοιπόν να συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη τους φίλους και όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να βρίσκονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Κομοτηνής προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο ο οποίος δικάζεται εκείνη την ημέρα.


Συγκεκριμένα δικάζεται για τις προκηρύξεις που έριξε ο Σύνδεσμος στις 24 Αυγούστου του 2014 έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αλλά και σε όλο το κέντρο της πόλεως. 


Η μήνυση έγινε από την εισαγγελία της Κομοτηνής κατόπιν απαιτήσεως του
Τουρκικού Προξενείου, του οποίου να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή είναι κράτος εν κράτει. 

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε ακόμη μια φορά ότι πρέπει να κλείσει το Προξενείο, το ζήτημα είναι Εθνικό και δεν αφορά μόνον τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν να μας στηρίξουν με την παρουσία τους ας στείλουν ένα μήνυμα 

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.