Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!


orthodox-calendar
Μετά τις μεθοδευμένες προκλήσεις των κόκκινων σκυλιών του μαρξιστικού παρακράτους κατά της Ορθοδοξίας μας, μπαίνουν στο παιχνίδι και οι λεγόμενες «μειονότητες».
Έτσι, ροζ συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ένα κατάπτυστο ημερολόγιο με τον παραπλανητικό τίτλο «Orthodox Calendar» 2017, σε μια έκδοση «πιο προκλητική από όλες τις προηγούμενες», όπως υπερηφάνως διακηρύττουν.
Ο βλάσφημος τίτλος της φετινής έκδοσης είναι P.I.L.F., ήτοι στα αγγλικά «Priests I’d Like to Fuck» – όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ντρεπόμαστε να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, για να δείξουν την «υποκρισία της Ορθόδοξης εκκλησίας».
Φυσικά, τα συριζοειδή δεν τολμούν ούτε να σκεφτούν να εκδώσουν κάτι ανάλογο για τους λειτουργούς της μουσουλμανικής θρησκείας -στο όνομα της οποίας οι πιστοί της πετάνε από ταράτσες τους ομοίους τους-, ούτε βεβαίως για τους εβραίους, για λόγους ευνόητους.
Βλέπετε, στην Ελλάδα των Τσιπραίων, των Καμμένων, των Μητσοτάκηδων και των λοιπών αθέων και θαμώνων σκοτεινών λεσχών, επιτρέπεται μόνο η προσβολή της επικρατούσας θρησκείας και ο «σεβασμός» για όλες τις υπόλοιπες! 
 ethnikismos.net

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.