Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:Έκτακτο συμβούλιο στο Ρωσικό Υπ.Εξ.!


%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%b5%ce%bb-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bd
Η Ρωσία Κατηγορεί Γερμανία-ΗΠΑ οτι βρίσκονται πίσω
από τις δηλώσεις Ερντογάν για Αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης,Εκβιάζοντας την Έλλαδα!

Εκτάκτως συγκαλέστηκε στο Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών μίνι συμβούλιο μέ θέμα τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης!

Μέρος πήραν αρκετή υψηλόβαθμη Διπλωμάτες και ανώτατη Στρατιωτική «βάση σεναρίων» με το θέμα που προβληματίζει την Ρωσική πλευρά είναι όχι τόσο η δήλωσης πυροτέχνημα του Τούρκου προέδρου, αλλά η μη καθαρή στήριξη των Συμμάχων προς την Ελλάδα, με άμεση και σαφή καταδίκη αυτών το δηλώσεων!

Το μεν Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών επέδειξε προσήλωση στην αρχή της ουδετερότητας η οποία ευλόγως μεταφράστηκε σε ουδετεροφιλία του Βερολίνου υπέρ της Άγκυρας, αφού ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ Μάρτιν Σέφερ, αρνήθηκε να απαντήσει αν η Λέσβος, η Χίος και η Λήμνος ανήκουν στην Ελλάδα,δηλώνοντας οτι είναι γνωστές οι ελληνοτουρκικές διαφορές, εμείς δεν παίρνουμε το μέρος κανενός!

Όχι και τόσο ξεκάθαρη θέση έχει και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με αξιωματούχο του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών να παίρνει ίσες αποστάσεις, και να αποφεύγει να πάρει θέση για την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης, μετά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. 

Το Ρωσικό Πόρισμα!
Η Ρωσία πιστεύει οτι Γέρμανια-ΗΠΑ, εκβιάζουν την Έλλαδα, δείχνοντας εσκεμμένα ουδετερότητα, οχί για να χαϊδεψουν τα αυτιά του Ερντογάν, αλλά σε αντίποινα προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για την στάση της που κρατά έναντι της Ρωσίας, με την ελεύθερη πλεύση Ρωσικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο, αλλά και τις εναέριες διευκολύνσης που παρέχει η ‘Ελλαδα στην Ρωσική Πολεμική Αεροπορία δια μέσου FIR Αθηνών!

Γέρμανια και ΗΠΑ θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα προς την Ελλάδα,ανεξαρτήτως ποιο Κόμμα Κυβερνά, ότι,»ή» θα είστε μαζί μάς στην διένεξη με την Ρωσία, η θα μας βρείτε απέναντι σας, μίας και επανερχόμαστε σε μια νέα ψυχροπολεμική κατάσταση! 

Ουτε η Ρωσία πάντως δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα με τις δηλώσεις Ερντογάν, και θεωρούν οτι έχει ανοίξει πολλά μέτωπα στο εσωτερικό της Τουρκίας,όπως και στο εξωτερικό για να ανοίξει νεο μέτωπο και με την Ελλάδα!

Επίσης η Ρώσοι πιστεύουν οτι επίκειται και δεύτερο πραξικόπημα εναντίον του...;

Αν οχι σύντομα,στα μέσα του 2017!

Σπύρος Πρίφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.