Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ(Βίντεο)


boston-bombing-staged-event Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι γνωστό ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ ποτέ δεν πρόκειται να μας παρουσιάσουν τις πραγματικές εικόνες από τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά στην Ευρώπη. Ένα βίντεο που δεν θα δείτε ποτέ στις ειδήσεις είναι με τους λαθρό να ομολογούν ότι είναι από άλλες χώρες ενώ μεταμφιέστηκαν και παρουσιάζονται σαν Σύριοι. Επίσης, δίνουν οδηγίες και στους υπόλοιπους για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν πειστικοί, να επιτύχουν αυτά που θέλουν και να περάσουν τα πιστεύω τους. Ένας από αυτούς φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια στους μετανάστες πώς να δράσουν. Ένας άλλος μετανάστης για παράδειγμα που είναι πολυγαμικός με τέσσερις συζύγους, έλαβε τις κατάλληλες συμβουλές, παρουσιάζοντας έτσι τις άλλες γυναίκες του σαν «φίλες» εφόσον η πολυγαμία απαγορεύεται στην Ευρώπη.



Μερικοί άλλοι λαθρό σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο αρχίζουν να σπάνε όλες τις ταφόπλακες ενώ ύστερα με σφυριά προσπαθούν να σπάσουν και έναν μεγάλο σταυρό που ήταν τοποθετημένος εκεί. Διότι οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό δεν αξίζει το σεβασμό τους. Έτσι θα κάνουν φυσικά και σε ορθόδοξα νεκροταφεία επομένως ετοιμαστείτε για ανάλογες ζημιές.




Δεν διστάζουν να εμποδίζουν την κυκλοφορία στο δρόμο δημιουργώντας προβλήματα. Εδώ ένας αδίστακτος λαθρό ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει φασαρία, ρίχνεται με μανία πάνω σε ένα αμάξι και αρχίζει να το χτυπάει με δύναμη σπάζοντας ό,τι μπορεί.
Εδώ βλέπουμε μερικές από τις αμέτρητες αποδείξεις που υπάρχουν οι οποίες δείχνουν πως τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους έχουν μεταμφιεστεί σε λαθρό και έχουν διοχετευθεί επιτυχώς στην Ευρώπη.
0
Παρακάτω μπορούμε να παρατηρήσουμε ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες αντιπροσωπεύουν κάποια από τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται από τα επίσημα ΜΜΕ και πως είναι στην πραγματικότητα.
medienpr
Πρέπει να το αντιληφθείτε, ότι όλο αυτό που γίνεται με τους λαθρό είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο εξαπάτησής σας και σε λίγο καιρό θα τους δείτε να μπαίνουν και στα σπίτια σας, να σας παίρνουν τις περιουσίες σας, και να γίνονται αυτοί αφέντες μέσα στην ίδια σας τη χώρα όπως έγινε στη Σουηδία που αδίστακτοι ενώ τους φιλοξένησαν αυτοί βίασαν τις ίδιες τους τις γυναίκες. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι εσείς είστε η συντριπτική πλειοψηφία, εσείς είστε η λαϊκή δύναμη και ότι αυτοί που σας κυβερνούν είναι ένα ελάχιστο ξεπουλημένο ποσοστό.
haidar_sumeri_dead_boy_fake
Στην πραγματικότητα τρέμουν μην τυχόν και καταλάβετε ποιο είναι το πραγματικό τους σχέδιο της αυτοκαταστροφής σας με τους λαθρό, τρομάζουν και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να ξεσηκωθείτε γιατί ο λαός είναι η πραγματική και μόνη δύναμη.
9396fbead9e2159da4a837ac648789d8_0
Στην πραγματικότητα τρέμουν μην τυχόν και καταλάβετε ποιο είναι το πραγματικό τους σχέδιο της αυτοκαταστροφής σας με τους λαθρό, τρομάζουν και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να ξεσηκωθείτε γιατί ο λαός είναι η πραγματική και μόνη δύναμη.




84992630
Σας πασάρουν μια πολύ καλά οργανωμένη παραπληροφόρηση με ψευδείς ειδήσεις, με πλαστά γεγονότα και όλα αυτά για να σας αποκοιμίσουν αλλά και για να σας εκφοβίσουν έτσι ώστε να γίνετε άβουλα όντα και να μην μπορείτε να αντιδράσετε.
charlie_hebdo_fake
Μέσα σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο είναι και οι ατέλειωτοι ψεκασμοί με δεκάδες αεροπλάνα άγνωστου προελεύσεως που βγαίνουν στον ουρανό καθημερινά και γεμίζουν την ατμόσφαιρα σας με ψεκασμούς από άγνωστες ουσίες που σαν τελικός σκοπό αδρανοποιούν συνειδήσεις και τα αντανακλαστικά του κόσμου. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι βαλτοί δημοσιογράφοι, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, που προσπαθούν σκόπιμα να γελοιοποιήσουν αυτό το τεράστιο θέμα των ψεκασμών αλλά όταν τους ρωτάς δεν δίνουν καμία πειστική απάντηση σε αυτό το φαινόμενο.
319105-verarscht2012
Εσείς δουλεύετε για αυτούς που σας κοροϊδεύουν, εσείς παράγετε γι αυτούς που σας απομυζούν, εσείς σκοτώνεστε κάθε μέρα για να περνούν αυτοί καλά.
14448816_1136824856399187_3114759366594975210_n
Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεσηκωθούμε μαζικά και να τους σταματήσουμε ώστε να πάψουν επιτέλους να ευημερούν εις βάρος των λαών.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.