Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΥΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ελεύθεροι οι 27 που είχαν προσαχθεί στα Γιάννενα

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΕΛΑ .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ !
Σε απάντηση των πρωινών συλλήψεων μελών ΜΚΟ, συνάδελφοι τους κατέλαβαν το γραφείο του Δημάρχου με αίτημα την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων τους!!! και το ελληνικό κράτος αντί να απελευθερώσει τον δήμαρχο απελευθέρωσε τους δήθεν αλληλέγγυους!!!
ΤΟ ΆΛΛΟ ΘΑ ΔΟΎΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ Cnn.gr
Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο οι 27 πρόσφυγες και αλληλέγγυοι, ανάμεσά τους και μία Ισπανίδα-μέλος ΜΚΟ, οι οποίοι είχαν προσαχθεί το μεσημέρι στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων από την Εγνατία Οδό όπου πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία από χθες.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ είπαν στους αστυνομικούς πως με αυτό τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, και να ακουστεί η φωνή τους, για τις κακές συνθήκες διαβίωσης στο κέντρο φιλοξενίας στον Κατσικά.
Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το δημαρχείο της πόλης όπου αλληλέγγυοι εδώ και τρεις ώρες πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του δημάρχου με αίτημα να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.
 http://eksergesi-ellinon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.