Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι ΟΡΙΑ: Έφτιαξαν κούκλες για παιδόφιλους


– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει παγκοσμίως μια εταιρία από την Ιαπωνία, η οποία κατασκευάζει πλαστικές κούκλες για παιδόφιλους.
Δεν το περιμένατε; Μετά το κόμμα παιδόφιλων και τους οίκους ανοχής κτηνοβατών έρχονται και οι κούκλες για παιδόφιλους. Μην ανησυχείτε έρχεται σύντομα και νόμος από την Ελληνική κυβέρνηση, μη γελάτε, έτσι όπως πάμε είναι κοντά στο να γίνει και αυτό.
Οι κούκλες αυτές έχουν αντίστοιχο σωματότυπο με αυτόν ενός πεντάχρονου παιδιού και έχουν κατασκευαστεί για να χρησιμοποιούνται ως σεξουαλικό βοήθημα.
Οι αμφιλεγόμενες κούκλες σχεδιάστηκαν από τον Shin Takagi, ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασής του να τις κυκλοφορήσει στην αγορά. «Πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις ορισμένων ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό, εγώ τους βοηθάω να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά.
Δεν αξίζει σε κανέναν να ζει καταπιέζοντας τις επιθυμίες του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Takagi, πυροδοτώντας «ντιμπέιτ» μεταξύ αυτών που θεωρούν ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας προσφέρει έργο και αυτούς που τον κατηγορούν ότι «νομιμοποιεί» τις διεστραμμένες ορέξεις των παιδόφιλων.
«Συχνά λαμβάνω μηνύματα από τους αγοραστές που με ευχαριστούν επειδή τους αποτρέπω από το να διαπράξουν ένα έγκλημα» δήλωσε ο Ιάπωνας.
Πηγή: The Independent
Τα σχόλια δικα σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.