Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Να το μάθουν όλοι η ΔΕΗ έχασε δικαστήριο από καταναλωτή που το κρατάει κρυφό και δεν θέλει να το ξέρουν οι Έλληνες

dei1

Να το μάθουν όλοι η ΔΕΗ έχασε δικαστήριο από καταναλωτή που το κρατάει κρυφό και δεν θέλει να το ξέρουν οι Έλληνες


Η κατάληξη της δικαστικής διαμάχης που η ΔΕΗ δεν θέλει να μάθετε με τίποτα!!!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ο πελάτης υποστήριξε και δικαιώθηκε από το Δικαστήριο ότι ο λογαριασμός της επιχείρησης περιελάμβανε κι άλλες χρεώσεις (Δημοτικά Τέλη, ΕΡΤ και χρεώσεις προς τρίτους) και ότι η αξία του ρεύματος είχε καλυφθεί από την αρχική εγγύηση !!!
Η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά μυστική την υπόθεση γιατί δημιουργεί νομολογία !!!
Κέρδισε το ποσό των 6.500 ευρώ από τη ΔΕΗ διότι του έκοψε την παροχή ρεύματος λόγω οφειλής. Ο δικηγόρος του Κολωνακίου προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και βρήκε το δίκιο του, όμως μετά από 4 χρόνια.
Το νομικό «πάτημα» του δικηγόρου ήταν ότι ο λογαριασμός της επιχείρησης περιελάμβανε κι άλλες χρεώσεις (Δημοτικά Τέλη, ΕΡΤ και χρεώσεις προς τρίτους). Ο δικηγόρος άφησε το λογαριασμό απλήρωτο και η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Ο δικηγόρος, όμως, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι αξία του ρεύματος είχε καλυφθεί από την αρχική εγγύηση του πελάτη.
Έτσι δεν συνέτρεχε ο λόγος διακοπής του ρεύματος.
Το Δικαστήριο αναγνώρισε το δίκαιο του επιχειρήματος και υποχρέωσε τη ΔΕΗ να καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 6.500 ευρώ για τη ζημιά που υπέστη ο επαγγελματίας. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ ως γνωστό δεν αφορά μόνο την κατανάλωση του ρεύματος. Το νομικό θέμα που προκύπτει είναι πως η ΔΕΗ προχωρά στο επόμενο βήμα που είναι η διακοπή ρεύματος, όταν δεν επιτρέπει στον πελάτη να πληρώσει την κατανάλωση του ρεύματος και μετά να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της.Πάντως η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση διότι δημιουργεί νομολογία.
 http://scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.