Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Moνταζιέρα και στον Elon Musk! To άρθρο για την ερήμωση του ελληνικού πληθυσμού ανέφερε ως αιτία τα mRNA εμβόλια και την εμβολιαστική εκστρατεία στη χώρα μας

 



Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τα ελληνικά ΜΜΕ έκαναν Μονταζιέρα ακόμη και στον Elon Musk επειδή το άρθρο το οποίο υπέδειξε για την ερήμωση του ελληνικού πληθυσμού είχε αναφορά και στο ρόλο των mRNA εμβολίων και σχετικό γράφημα με την εμβολιαστική εκστρατεία COVID-19 στη χώρα μας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο το οποίο υπέδειξε ο Musk για την ερήμωση του πληθυσμού της Ελλάδας.

Στο μεταξύ είναι πλέον βέβαιο ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρέμβει για την επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 στον ελληνικό πληθυσμό.

However, the Greek government has not made any reference to the deadly effects of the Covid mRNA vaccination roll out in 2021, despite sudden and unexpected death statistics skyrocketing in perfect synchronization with the roll out.

The following data was retrieved by our friends at News Addicts from Our World in Data on April 10, 2024.

As you can see, the death rate in Greece had been falling steadily year-on-year for decades. Until something changed in 2021.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι είχε δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2024>

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως πιθανά.

By Baxter Dmitry

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κάτω, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμός γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.

Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ερήμωση αναφέρεται στο φαινόμενο της ξαφνικής και μη αναστρέψιμης μείωσης του αριθμού των ζωντανών ανθρώπων σε μια κοινωνία.

Τώρα η Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, βρίσκεται σε καλό δρόμο να γίνει το πρώτο έθνος που θα πέσει θύμα της πολύπλευρης ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού της παγκόσμιας elite.

«Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ συνολικά», δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στη ραγδαία μείωση του πληθυσμού στη χώρα του. «Είναι η προτεραιότητά μας… ό,τι κι αν χρειαστεί».

Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία αναφορά στις θανατηφόρες συνέπειες του εμβολιασμού mRNA του Covid που κυκλοφορεί το 2021, παρά τις ξαφνικές και απροσδόκητες στατιστικές θανάτων που εκτοξεύονται στα ύψη σε τέλειο συγχρονισμό με την κυκλοφορία.

Τα παρακάτω δεδομένα ανακτήθηκαν από τους φίλους μας στο News Addicts from Our World in Data στις 10 Απριλίου 2024.

Όπως μπορείτε να δείτε, το ποσοστό θνησιμότητας στην Ελλάδα μειώνονταν σταθερά από έτος σε έτος εδώ και δεκαετίες.

Μέχρι που κάτι άλλαξε το 2021.

Η κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid ξεκίνησε στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου 2020. Τουλάχιστον το 72,6% του συνολικού πληθυσμού είναι διπλοεμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να πανηγυρίζουν την ερήμωση.

Σύμφωνα με το Scientific American, «η μείωση του πληθυσμού θα μειώσει την πίεση που ασκούν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη».

«Όταν το σημερινό μας μοντέλο ατέρμονης ανάπτυξης και βραχυπρόθεσμων κερδών θυσιάζει ευάλωτους ανθρώπους και το μέλλον του πλανήτη, η μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος με περισσότερες ευκαιρίες και ενός υγιούς, βιολογικά πλούσιου κόσμου».

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η ήπειρος της Αφρικής είναι η μόνη περιοχή με αυξανόμενο πληθυσμό. Ο υπόλοιπος κόσμος έχει πληγεί από μια «κρίση γονιμότητας» που το Bloomberg ισχυρίζεται ότι «κανείς δεν είδε να έρχεται».

 

Εκτός από το ότι προειδοποιούμε τον κόσμο εδώ και χρόνια ότι η παγκόσμια elite σκοπεύει να ερημώσει τον κόσμο και η μείωση των επιπέδων γονιμότητας αποτελεί βασικό στοιχείο στην ατζέντα της.

Ο Bill Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι της παγκοσμιοποίησης έχουν προωθήσει προϊόντα που εν γνώσει τους καταστρέφουν τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς ενήλικες σε ηλικία αναπαραγωγής.

Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι είδη οικιακής χρήσης που προωθούνται στα κύρια μέσα ενημέρωσης και θεωρούνται απολύτως ασφαλή από τον μέσο καταναλωτή.

>
Baxter Dmitry is a writer at The People’s Voice.

Kικίλιας-Τσιόδρας> Το δίδυμο των “ειδικών αποστολών” βάλθηκε να μας σώσει τώρα και από τη “κλιματική κρίση”

Aκολουθεί παλαιότερη σχετική ανάρτησή μας

Mυστική συνάντηση σοκαρισμένων γυναικολόγων στην Αθήνα. Έκρηξη του ποσοστού πρόωρης εμμηνόπαυσης των κοριτσιών στις ηλικίες 25-35 ετών μετά τους εμβολιασμούς COVID-19

Εκείνο το βράδι ήταν παρόντες στη σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης τουλάχιστο 20 γυναικολόγοι.

Η πρωτοβουλία της συνάντησης έφερε την υπογραφή γνωστού Ομίλου ο οποίος κάνει επενδύσεις στο χώρο της Υγείας. Μόνο που ήταν εντελώς ανεπίσημη και οι προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί για τη σημασία της διατήρησης του απορρήτου. Το θέμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο. Ακόμη και εθνικά.

By Pendulum

Τι είχε συμβεί; Έκρηξη εμμηνόπαυσης σε νέα κορίτσια!

Αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης. Ήταν μάλιστα τόσο εκρηκτικό το ποσοστό των γυναικών που εμφανιζόντουσαν ζητώτας ιατρική βοήθεια ώστε στάθηκε ικανό να σημάνει συναγερμό σε κάποιους επιστήμονες οι οποίοι διατηρούν ακόμη ευαισθησίες, ενσυναίσθηση και εθνική συνείδηση. Στους γιατρούς που ήταν παρόντες εδώ εκείνο το βράδι (πολύ πρόσφατα) αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κυρίαρχα.

Πότε παρατηρήθηκε η έκρηξη της εμμηνόπαυσης; Σχεδόν ταυτόχρονα με την εκστρατεία εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 όπως τα έχει χαρακτηρίσει σχεδόν από τη πρώτη στιγμή το Κουρδιστό Πορτοκάλι όταν διαπιστώσαμε ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 ήταν εργαστηριακά κατασκευασμένος και εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας-τα δε εμβόλια ήταν έτοιμα πριν την εκτόξευση του ιού.

Κορίτσια λοιπόν ηλικίας ακόμη και 25 ετών και ιδιαίτερα ανάμεσα στις ηλικίες 30 με 35 σπεύδουν σοκαρισμένες στους γυναικολόγους καθώς ανακαλύπτουν ότι έχουν εμμηνόπαυση.

Οι γιατροί αιφνιδιασμένοι ξεκίνησαν να επικοινωνούν μεταξύ τους την αύξηση των περιστατικών και αφού μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κατέληξαν σε ένα προφανές πρώτο συμπέρασμα ότι τα σοκαριστικά σε αριθμό περιστατικά πρόωρης εμμηνόπαυσης των γυναικών ασθενών τους συνάδουν με την εμβολιαστική εκστρατεία. Μάλιστα ανάμεσα στους ασθενείς με εμμηνόπαυση είναι και σημαντικός αριθμός κοριτσιών που δεν νόσησαν με COVID-19. Κι αυτό έκανε εντύπωση στους γιατρούς μια και έπρεπε να βγάλουν από τη μέση το σενάριο που θα “βόλευε” το επίσημο αφήγημα της planδημίας-ότι τάχα ευθύνεται ο COVID-19.

Όχι. Πρόκειται για μία από τις πολλές παρενέργειες των εμβολίων μια και η δυτική γυναίκα που εξακολουθεί να θέλει και να ερωτεύεται άνδρες και επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά είναι στόχος!

Κι αυτό πλέον γίνεται όλο και πιο φανερό.

Οι γιατροί λοιπόν της συνάντησης σήμαναν έναν πρώτο συναγερμό.

Μία πρώτη απάντηση σε αυτό το σοκαριστικό γεγονός είναι σύμφωνα με τους γιατρούς όλα τα νεαρά κορίτσια που έλαβαν τα εμβόλια COVID-19 να σπεύσουν να κάνουν το test της ορμόνης FSH, την 2η μέρα του κύκλου τους.

(Κι αυτό γιατί εάν ξεκινήσει η εμμηνόπαυση σχεδόν δεν επανέρχεται!)

Η ορμόνη FSH είναι η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων (θυλακιοτρόπος ορμόνη), η οποία προκαλεί την ανάπτυξη των ωοθυλακίων και εκκρίνεται από την υπόφυση στην αρχή του κύκλου. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 14 ημερών τα ωάρια αυξάνονται και ωριμάζουν, ενώ η ωοθήκη παράγει συνεχώς όλο και αυξανόμενα ποσά οιστρογόνων. Εάν παραχθεί αρκετή ποσότητα οιστρογόνων τότε αυτορυθμίζεται η έκλυση FSH, με αποτέλεσμα να μειώνεται το ποσό της FSH που παράγεται. Αυτό επιτρέπει μόνο σε ένα από τα ωοθυλάκια (το μεγαλύτερο) να συνεχίσει την ανάπτυξή του.

Αν κάποια γυναίκα παρουσιάζει συμπτώματα υπογονιμότητας ή πλησιάζει στην εμμηνόπαυση, τότε πιθανώς έχει χαμηλή ποσότητα ωοθυλακίων και αυτό φαίνεται από τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης FSH. Τα τεστ FSH μπορούν να προσδιορίσουν αυτή την ποσότητα της ορμόνης FSH στα ούρα.

Ποιες είναι οι τιμές της FSH;

– Αν η τιμή της είναι κάτω από 10 mIU/ml τότε όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό σημαίνει ότι η ωρίμανση των ωοθυλακίων μιας γυναίκες είναι εύκολη υπόθεση για τον οργανισμό. Η αποτύπωση στα τεστ FSH τθα είναι ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα, δηλαδή χωρίς καθόλου γραμμή στην περιοχή του αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι πάνω από 10 mIU/ml αυτό υποδεικνύει ελάττωση της λειτουργικότητας των ωοθηκών και όχι καλή ποιότητα ωαρίων – εάν αυτά τελικά παραχθούν. Η αποτύπωση στα test θα είναι μια αχνή γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

– Αν η τιμή της είναι υψηλή, δηλαδή πάνω από 20 mIU/ml, τότε ίσως υπάρχει ανεπάρκεια ωοθηκών (μη σωστή λειτουργία).

Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα θα δυσκολευτεί να μείνει έγκυος, μια που τα ωάρια που παράγει είναι χαμηλής ποιότητας. Η αποτύπωση στα τεστ FSH θα είναι μια έντονη γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος.

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί η τιμή της FSH;

Υπάρχει. Με χορήγηση αντισυλληπτικών ή αντίστοιχων φαρμάκων. Βέβαια εδώ πρέπει να πούμε ότι η μείωση της FSH με τη χρήση φαρμάκων δεν λύνει ακριβώς το ίδιο το πρόβλημα, αλλά το αντίκτυπό του, μια που το ουσιαστικό πρόβλημα είναι το μικρό απόθεμα ωαρίων στις ωοθήκες – ειδικά σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Σε αυτή την κατηγορία γυναικών, η υπόφυση χρειάζεται να παράγει περισσότερη FSH προκειμένου να γίνει η ωρίμανση των ωαρίων.

Σε κάθε περίπτωση αντιμετώπισης πάντως, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον/την γυναικολόγο σας.

Πρέπει επίσης να σας πούμε ότι είναι καλό να ελέγχετε και την LH (ορμόνη της ωορρηξίας) μαζί με την FSH. Η φυσιολογική αναλογία τους είναι 1 προς 1, δηλαδή τα δύο τεστ πρέπει να είναι όμοια στο αποτέλεσμα. Αν η γραμμή του τεστ της FSH είναι πιο έντονη από αυτήν του τεστ της LH, αυτό σημαίνει ότι το απόθεμα των ωοθηκών είναι μικρό και χρειάζεται περεταίρω εξέταση από τον γιατρό σας.

Παρακάτω θα δείτε τις φυσιολογικές τιμές της FSH σε διάφορες φάσεις του κύκλου κατά τη γόνιμη ηλικία της γυναίκας:
2η – 3η μέρα του κύκλου: 3 – 10 mIU/ml
Μέσο κύκλου: 3.4 – 33.4 mIU/ml
Ωχρινική φάση: 1.0 – 9.1 mIU/ml

Κατά την Εμμηνόπαυση: 23 – 116.3 mIU/ml

Αυτά. Και βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συμπερασμάτων για το σχέδιο μείωσης του δυτικού πληθυσμού και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τους εμπνευστές του.

Κάποιοι ενσυνείδητοι άνθρωποι στην ιατρική κοινότητα έχουν σημάνει κάτι παραπάνω από συναγερμό.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/montaziera-kai-ston-elon-musk-to-arthro-gia-tin-erimosi-toy-ellinikoy-plithysmoy-anefere-ta-mrna-emvolia-kai-tin-emvoliastiki-ekstrateia-sti-chora-mas-os-aitia/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.