Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνυμα συμπαράστασης της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, εναντίον της έκδοσης των Νέων Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων



Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,
Από το Περιβόλι της Παναγίας μας, από το Άγιον Όρος, σας μεταφέρω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της πολυπληθούς αδελφότητός μας.
Από πολλών δεκαετιών, η Ιερά Μονή μας, συνεπής στην Πατερική Διδασκαλία και τα δόγματα της Ορθοδόξου Πίστεως, αφυπνίζει τους ορθοδόξους Έλληνες για τους κινδύνους τους οποίους αντιμετωπίζει το έθνος και η αμώμητος πίστις μας, από τα όργανα του σκότους και τους υπηρέτες του Σατανά. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, η μονή Εσφιγμένου αποτελεί την μοναδική μονή όχι μόνο εντός της Αθωνικής Χερσονήσου, αλλά θα τολμούσαμε να πούμε και εκτός αυτής, η οποία εδώ και πενήντα συναπτά έτη, διώκεται ανηλεώς και ακαταπαύστως, από όσους δεν υποφέρουν να ατενίζουν το φως της Αλήθειας, το φως της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού.
Και τί λέει το αψευδές στόμα του Κυρίου μας; Μας προστάζει να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και να προσέχουμε μήπως και αντί τέκνα φωτός, καταντήσουμε να γίνουμε τέκνα του σκότους. Και πώς γινόμαστε τέκνα του σκότους; Γινόμαστε τέκνα του σκότους, όταν χάσουμε την ελευθερία την οποία μας δώρισε ο Δεσπότης Χριστός, και υποδουλωθούμε στο άρμα του Διαβόλου. Αυτό ακριβώς επιχειρούν αγαπητοί αδελφοί μου, να πετύχουν οι εχθροί του Χριστού μας. Προσπαθούν με απατηλές υποσχέσεις και πολλά ψέματα, να μας πείσουν να λάβουμε τις νέες ηλεκτρονικές-ψηφιακές ταυτότητες, οι οποίες θα μας χωρίσουν από τον Χριστό και θα μας υποτάξουν στην εξουσία του Αντιχρίστου.
Πολλά μας υπόσχονται: ότι θα ταξιδεύουμε άνετα και θα μετακινούμαστε πιο ελεύθερα, ότι θα συναλλασσόμαστε ευκολότερα και θα αλληλοεπιδρούμε εν στιγμή χρόνου με τις κρατικές υπηρεσίες, ότι θα παταχθεί η γραφειοκρατία και θα απλουστευθεί η καθημερινότητά μας και άλλα πολλά… Κανείς όμως να μην τους πιστέψει! Πίσω από τις υποσχόμενες ανέσεις και την ευμάρεια την οποία το Κράτος του Καίσαρα φαίνεται ότι τόσο απλόχερα θέλει να μας χαρίσει, υπάρχει ένα αντίτιμο φοβερό! Η δίχως λύτρωση ηλεκτρονική σκλαβιά μας και η δίχως σωτηρία αιώνια κόλαση της ψυχής μας!
Όποιος συμμετέχει στα συστήματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, και ειδικά εκείνος ο οποίος θα παραλάβει την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, χάνει εξάπαντος την ατομική του ελευθερία, την οποία ο Δεσπότης Χριστός μας εξασφάλισε χύνοντας το Πανάγιο Αίμα Του πάνω στον Σταυρό. Και τούτο διότι πλέον το ψηφιακό του αποτύπωμα θα υπάρχει παντού, καθιστώντας πανεύκολη την ηλεκτρονική του παρακολούθηση σε οποιαδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν κρυφτεί. Χάνει επίσης και απεμπολεί την ορθόδοξη ομολογία του, καθότι πολιτογραφείται στους καταλόγους του επερχόμενου παγκόσμιου δικτάτορα, και τέλος, συγκατατίθεται στην βλάσφημη ποδοπάτηση της προσωπικότητάς του, διότι εθελουσίως μετατρέπεται σε έναν επεξεργάσιμο αριθμό, χωρίς πλέον να έχει αξία το όνομά του ή τα υπόλοιπα προσωπικά του δεδομένα, καθότι ως γνωστόν, το κράτος του αντίχριστου θέλει να μας μετατρέψει από ψυχοσωματικές προσωπικότητες, σε συστημικούς αριθμούς.
Δεν επιθυμούμε λοιπόν μια τέτοια ζωή! Δεν επιθυμούμε να μετατραπούμε σε αριθμούς. Δεν επιθυμούμε να χωριστούμε από τον γλυκύτατό μας Ιησού Χριστό και να γίνουμε δούλοι του διαβόλου. Δεν επιθυμούμε και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να έχει γνώσει και άδεια επεξεργασίας των ευαίσθητων ατομικών μας πληροφοριών, διότι όπως γνωρίζετε τα προσωπικά δεδομένα των κατόχων της νέας ταυτότητος, θα επεξεργάζονται από ιδιωτικές εταιρείες και όχι κρατικές, με ό,τι κίνδυνο και αβεβαιότητα αυτό συνεπάγεται, και θα μπορούν πολύ εύκολα να παραβιαστούν ή να υποκλαπούν από επίδοξους χάκερς!
Αρνούμαστε λοιπόν να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες!
Δεν δεχόμαστε το Κράτος του αντιχρίστου!
Δεν δεχόμαστε να χωριστούμε από τον Δεσπότη Χριστό!
Χριστιανοί γεννηθήκαμε και χριστιανοί θέλουμε να πεθάνουμε!
Η ταν ή επί τας!
Ευχέτης προς Κύριον,
Ο ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
ⴕ Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος και οι συν εν εμοί εν Χριστώ Αδελφοί

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.