Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ο Διωγμός της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους συνεχίζεται.28/03/23

Ο Διωγμός της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους συνεχίζεται. 

Ο Διωγμός της Μονης Εσφιγμένου στο Αγιο Ορος συνεχίζεται απο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη...Σε αστυνομικό κλοιο βρίσκονται οι 120 Μοναχοί και η Μονή με εντολές της Κυβέρνησης ως καταληψίες.. Ο Πατριάρχης θυμίζουμε εχει ορίσει παράνομα 2-3 ατομα ως Ψευτοεσφιγμενίτες τους εκλεψε περιουσιακά τους στοιχεία και παροτρύνει την Κυβέρνηση να τους εκδιώξει απο τη Μονή.. 

Ο αποκλεισμός τους συνεχίζεται με πρόβλημα στην τροφοδοσία της Μονης αφου εαν βγουν εξω θα συλληφθούν.Η μόνη διέξοδος προς το παρόν είναι δυο τρεις ωρες τα ξημερώματα που δεν υπάρχει Αστυνομική βαρδια να τροφοδοτούν τη Μονή με είδη πρώτης ανάγκης.. 

Ο ηγούμενος διαισθανόμενος οτι κάποια στιγμή θα κλείσει και αυτη η διέξοδος στέλνει το Πασχαλινό μήνυμα του μεσω του amazonios TV σε ολους τους Έλληνες και απαντά σε ερώτηση μας τι θα κάνουν οταν δεχθούν νεα επίθεση. Η Κυβέρνηση της ΝΔ αλλα και οποια συγκυβέρνηση που θα εκτελέσει την επίθεση και θα χυθεί αίμα Μοναχών πλησιάζει να εκτελέσει την εντολή της Νέας Τάξης διοτι η Μονη Εσφιγμένου ειναι η μόνη που αντιστέκεται στην Πανθρησκεία που θέλουν να επιβάλλουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.