Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Μαύρο σε όσους δεν αντιδρούν στην ίδρυση κέντρου “μακεδονικής” γλώσσας στη Φλώρινα.

 

Αυξάνονται οι αντιδράσεις για την εθνικά εγκληματική απόφαση του πρωτοδικείου Φλώρινας να αναγνωρίσει σωματείο όχημα της σκοπιανής προπαγάνδας που καταστατικό σκοπό έχει την διάδοση και την διδασκαλία της δήθεν “μακεδονικής” γλώσσας.

Αν και από την επίσημη πολιτεία, τα κόμματα και τις τοπικές αρχές της Δυτικής Μακεδονίας δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμιά αντίδραση αλλά ένοχη σιωπη,  είναι καταιγιστική η αντίδραση ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απόφαση που είναι απόροια της Συμφωνίας των Πρεσπών και της κυβερνητικής πολιτικής συνεργασίας με το ψευδοκράτος των Σκοπίων.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων (που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα συλλαλητήρια) και ζητά από το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του και να ακυρώσει μια απόφαση που ανοίγει το δρόμο στην εμφάνιση μειονοτικού κινήματος στη Δυτική Μακεδονία, μέσα από την δράση αυτών των σκοτεινών ανθελληνικών κύκλων που επί χρόνια προσπαθούν μεθοδικά να δημιουργήσουν κλίμα και τώρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Στη ανακοίνωση τους ξεκαθαρίζουν πως όποιοι δεν σηκώσουν ανάστημα θα εισπράξουν αυτό που τους αξίζει από τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 https://www.otavoice.gr/eidhseis/2022/12/mavro-se-osous-den-antidroun-stin-idrysi-kentrou-makedonikis-glossas-sti-florina/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.