Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Τσίπρας-Καμμένος νομοθετούν υπέρ τουρκικών συμφερόντων – Ανοίγει ο δρόμος για εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη!


Τσίπρας-Καμμένος εκδιώκουν τους νόμιμους μουφτήδες της Θράκης με εντολή του πασά τους!
Μπορεί οι ξεδιάντροποι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν κάνει κουρέλι όλες τις «φιλολαϊκές» και «αντιμνημονιακές» υποσχέσεις που χρησιμοποίησαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να του υποκλέψουν την ψήφο, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες, λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό, που τις τηρούν στο ακέραιο.
Μία, λοιπόν, από τις υποσχέσεις τους αυτές, ήταν η ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος των Τουρκαλάδων, για εκλογή των μουφτήδων από τους πιστούς τους, προκειμένου βεβαίως να εκλέγονται οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου, με όσους εθνικούς κινδύνους εγκυμονεί κάτι τέτοιο!
Έτσι, προσθήκη στο νομοσχέδιο για την Παιδεία βάσει της οποίας οι διορισμένοι από το ελληνικό κράτος μουφτήδες Κομοτηνής (Μέτσο Τζεμαλή) και Ξάνθης (Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου) θα συνταξιοδοτηθούν ως δικαστικοί (με την δικαιολογία ότι λειτουργούν ήδη ως ιεροδίκες), κατέθεσε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου – του δήθεν «υπερπατριώτη» και «τουρκοφάγου»!
Με την συνταξιοδότηση -στην ουσία εκδίωξη!- των δύο μουφτήδων, ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή των διαδόχων τους! Οι οποίοι, εφόσον η μειονότητα είναι επισήμως θρησκευτική, θα γίνουν οι φυσικοί ηγέτες της και θα λειτουργούν σύμφωνα με τις εντολές του Ερντογάν Πασά και του βαθέως τουρκικού κράτους.
Κι όποτε πέσει το «σύνθημα» από απέναντι, οι μουφτήδες θα είναι αυτοί που ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους κατά του ελληνικού κράτους, μετατρέποντας την Θράκη μας σε νέο Κοσσυφοπέδιο!

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, η τελική υπογραφή στο σχετικό προεδρικό διάταγμα θα είναι του ετέρου «υπερπατριώτη» Πάκη Παυλόπουλου. Δηλαδή, ζήτω που καήκαμε!
(ΥΓ) 2: Και να μην ξεχνάμε και το άλλο: η συγκυβέρνηση των 152 στηρίζεται στους τρεις –κατά δήλωσή τους- «Τούρκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα…
(ΥΓ) 3: Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!
Τσίπρας - Καμμένος νομοθετούν υπέρ τουρκικών συμφερόντων - Ανοίγει ο δρόμος για εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη! 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.