Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Οι Ρότσιλντ αναλαμβάνουν την πώληση ελληνικών νοσοκομείων

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας: Οι Ρότσιλντ αναλαμβάνουν την πώληση ελληνικών νοσοκομείων
Τι αναφέρει σημερινή ανακοίνωση!
Είχαμε γράψει στις 21. Μαΐου 2018, εκφράζοντας την ανησυχία μας:
Τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας περνούν στα χέρια της ίδιας πολυεθνικής! Η κακή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, λόγω της αριστερόστροφης συγκεντρωτικής πολιτικής υπερφορολόγησης, οδηγεί, πολύ φοβόμαστε, την χώρα όχι σε επωφελείς επενδύσεις αλλά σε παράδοση, εν αρχή, ιδιωτικών νοσοκομείων σε ξένα funds.

Μετά το Metropolitan και το Ιασώ General, πωλήθηκε στην CVC Capital Partners και το νοσοκομείο «Υγεία» για 281 εκατ. ευρώ, ενώ έπεται ενδεχόμενα και το Ερρίκος Ντυνάν.
(…)
Η CVC, που ιδρύθηκε το 1981, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οργανισμούς διεθνών κεφαλαίων παγκοσμίως, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 300 τοποθετήσεις. Διαχειρίζεται πάγια άνω των 52 δισ. δολαρίων, ενώ διαθέτει ένα δίκτυο 24 γραφείων σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.
Σιγά-σιγά λοιπόν η παγκόσμια υγεία τίθεται υπό τον έλεγχο όλο και λιγότερων χεριών, μέχρι ένα κέντρο διαχείρισης να ελέγχει τα πάντα. Αυτό θα ήταν και η πεμπτουσία των «εραστών» της παγκοσμιοποίησης.
Σήμερα διαβάζουμε:
Η Rothschild εκτελεί καθήκοντα χρηματοοικονομικού συμβούλου στην διαδικασία για την πώληση του ΥΓΕΙΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η MIG.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Η «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών» ανακοινώνει ότι καθήκοντα χρηματοοικονομικού συμβούλου για την πώληση της συμμετοχής της στη «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών Υγεία Α.Ε.» εκτελεί η εταιρεία «Rothschild».
Την διαδικασία πώλησης λοιπόν του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», αναλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, η οικογένεια Ρότσιλντ.
Τα σχόλια δικά σας!
Πηγη : El.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.