Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Από την Χαλκιδική το «όραμα» για αρπαγή της Μακεδονίας – Ώρα να ξυπνήσουμε όλοι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ζόραν Ζάεφ ξεκίνησε, όπως φαίνεται, την εκστρατεία για να πείσει την κοινή γνώμη της χώρας του να πει το «ναι» στη συμφωνία των Πρεσπών,
με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ως πρωθυπουργού της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Μάλιστα η ανάρτηση έγινε από ελληνικό έδαφος, από την Χαλκιδική, όπου βρέθηκε, καθόλου τυχαία, μετά την υπογραφή της παράδοσης του ονόματος «Μακεδονία»στις Πρέσπες, στέλνοντας το μήνυμα πως έπεται η ένωση των Σκοπίων με την ελεύθερη Μακεδονία των Ελλήνων.
Σχέδιο φυσικά όχι του Ζάεφ αλλά των «αφεντικών» του (διαβάστε ΕΔΩ).
Σε μία άκρως συμβολική κίνηση, υποσχέθηκε, ουσιαστικά, στους πολίτες των Σκοπίων μιας μελλοντική ενιαία Μακεδονία του Αιγαίου!
Στο tweet που ανήρτησε από τη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν το Σαββατοκύριακο, υποστηρίζει ότι με την έγκριση της συμφωνίας με την Ελλάδα οι συμπολίτες του κατοχυρώνουν διεθνώς την «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα με χρήση erga omnes. Όπως αναφέρει κοιτώντας με το βλέμμα μπροστά, οραματιζόμενος, προφανώς, μία «ενωμένη Μακεδονία»:
«# Η Μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες -προστατεύονται και ενισχύονται. Η Μακεδονική ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η Μακεδονική και θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα θα χρησιμοποιείται ελεύθερα οπουδήποτε, σe #OHE#NATO#EE, σε όλους τους επίσημους θεσμούς και εκδηλώσεις.»
Ταυτόχρονα, ψηλά στο λογαριαρσμό του πρωθυπουργού των Σκοπίων παίζει ένα βίντεο, όπου μιλά για ενίσχυση της «μακεδονικής» εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας μια για πάντα:
«Επιλέξαμε το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και ευημερία για όλους! Έχουμε μια ιστορική λύση, με την οποία ενισχύουμε την Μακεδονική Ταυτότητα!
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.Η συμφωνία αυτή θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει τη Μακεδονική εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα.
Ας πούμε ΝΑΙ, για το μέλλον της Μακεδονίας»!
Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε από την ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
Τα σχόλια δικά σας!
- EL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.