Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ .

Κόντρα στα σχέδια της Νέας τάξης, κόντρα σε κράτος και παρακράτος, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟΨΕ η συγκέντρωση στα Προπύλαια.


Αρχική δημοσίευση:


ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΠΕΙΓΟΝ: 
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ έβαλε τους αναρχικούς να αποτρέψουν την συγκέντρωση στα Προπύλαια για την Κάρτα του Πολίτη. ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Οι "γνωστοί-άγνωστοι", 
με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ της ΕΛ.ΑΣ., 
βρίσκονται από τις 12 μμ στα Προπύλαια, για να αποτρέψουν την σημερινή συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη (δείτε 2 σχετικές αναρτήσεις μας για την σημερινή προγραμματισμένη συγκέντρωση εδώ και εδώ).
Η αστυνομία όχι μόνον δεν τους απέτρεψε και δεν τους περιόρισε αλλά τους αφήνει ανεξέλεγκτους να καταλαμβάνουν όλα τα σημεία προσέγγισης του χώρου.


Μόλις ενημερωθήκαμε ότι έκλεισαν και τον σταθμό του μετρό (για να αποτρέψουν τον κόσμο να κατέβει στο συγκεκριμένο σταθμό).


ΑΥΤΗ είναι η "δημοκρατία" του ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορούμαστε ότι η αστυνομία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε συγκεντρωμένους της πλ.Συντάγματος όπου ήταν σε εξέλιξη στις 2 μμ πατριωτικό συλλαλητήριο, (το οποίο ΕΠΙΣΗΣ επεδίωξαν να αποτρέψουν αναρχικοί καταλαμβάνοντας από νωρίς το πρωί το χώρο μπροστά στην εξέδρα του, επίσης με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.)
να κατευθυνθούν προς τα Προπύλαια για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη.Ενημέρωση 3:02 μμ:
Η συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη μεταφέρεται γωνία Πανεπιστημίου καιΣίνα Ενημέρωση 3:30 μμ:
Η ΕΛ.ΑΣ. προκλητικά επιτρέπει στους ροπαλοφόρους και κρανοφόρους αναρχικούς να περιφέρονται, να πλησιάζουν και να απειλούν.
(ομάδα Ελλήνων Ορθοδόξων που επιχειρεί να μεταφερθεί από την πλ.Συντάγματος προς την εκδήλωση για την Κάρτα του Πολίτη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να εμποδίζεται από την αστυνομία).
Η απολύτως νόμιμη συγκέντρωση με την αγαστή συνεργασία κράτους - παρακράτους, οδηγείται προς ματαίωση.


Η (άλλη) πατριωτική συγκέντρωση της πλ.Συντάγματος είναι σε εξέλιξη,
μόλις χαιρέτησε εκπρόσωπος (μοναχός) της Μονής Εσφιγμένου (μπορείτε να τη δείτε ζωντανά εδώ).


Ενημέρωση 4:10 μμ:
Στην επίσημη ιστοσελίδα των αναρχικών διαβάζουμε: 

"Περίπου 70 σύντροφοι και συντρόφισσες ξεκίνησαν από την πλατεία Εξαρχείων όπου υπήρχε καλεσμένη προσυγκέντρωση στις 11 και κατευθύνθηκαν συγκροτημένα προς τα Προπύλαια. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί περίπου 150+ σύντροφοι και συντρόφισσες. Οι μπάτσοι εχουν κλείσει με κλούβες την Ακαδημίας και την Πανεπιστημίου, γενικότερα όμως προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία ."
Οι ίδιοι παραδέχονται ότι όταν ξεκίνησαν ήταν μόλις 70 άτομα
σε προγραμματισμένη προσυγκέντρωση.
Ακόμη κι αν δεχθούμε τον αριθμό αυτό (συνήθως δηλώνουν διπλάσιους από ότι είναι),
αναμένουμε μερικές εξηγήσεις από την ΕΛ.ΑΣ. : 
Αδυνατεί να αποτρέψει 70 άτομα να μετακινηθούν ή και να συλληφθούν (όταν εδώ και μέρες έχουν προαναγγείλει τον σκοπό της παράνομης προσυγκέντρωσης) 

Όσο για το "γενικότερα όμως προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία ",
όταν οι ίδιοι οι αναρχικοί το ομολογούν,
τι έχει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ.;;; 
Γιατί επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση;
Δεν προστατεύεται από το Σύνταγμα το δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών να συγκεντρώνονται ελεύθερα;;;  Ποιοι επικεφαλείς της ΕΛ.ΑΣ. πήραν τις παραπάνω αποφάσεις;Αναρχικοί = τα τσιράκια του συστήματος και της Νέας Τάξης

Όπως ξεκάθαρα μπορείτε να δείτε εδώ, το παρακράτος, μια μειοψηφία, μια μικρή ομάδα αναρχικών, έδωσε την αφορμή στο κράτος  να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη. Τελείως ανενόχλητοι οι αναρχικοί "αλώνιζαν":Η αστυνομία όπως γράψαμε και πιο πάνω, απέκλειε με κλούβες δρόμους για να αποτρέψει τους Έλληνες Ορθοδόξους πιστούς να πλησιάσουν στο χώρο.
Από αρκετά πρόσωπα επιβεβαιώσαμε  ότι η αστυνομία διέδιδε 
  • σε όσους πιστούς ήταν στο Προπύλαια να ΜΗΝ πάνε προς το Σύνταγμα γιατί τάχα υπάρχουν εκεί αναρχικοί (!) και τους προέτρεπε να φύγουν γιατί η συγκέντρωση ακυρώθηκε, και αντίστοιχα 
  • σε όσους ήταν στο Σύνταγμα ομοίως έλεγε να ΜΗΝ κινηθούν προς τα Προπύλαια και ότι η συγκέντρωση ακυρώθηκε λόγω των αναρχικών. 

Ήθελαν λοιπόν με κάθε τρόπο να αποχωρίσουν οι πιστοί.


Ενημέρωση 5:05 μμ:
Κόντρα στις επιδιώξεις της Νέας τάξης, η συγκέντρωση ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, 
5 μμ, κανονικά στα Προπύλαια.


Ενημέρωση 7:50 μμ:
Μετά την συγκέντρωση που ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 2 ώρες μετά (εύγε σε όσους ΔΕΝ αποχώρησαν), ακολούθησε ΠΟΡΕΙΑ προς το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Πρώτες Φωτογραφίες (από εδώ):

Φωτογραφίες από εδώ:Οι φωτογράφοι μεγάλων δημοσιογραφικών site εσκεμμένα φωτογράφιζαν γιαγιούλες και ηλικιωμένους. Αφού δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την συγκέντρωση, αξιοποίησαν την ευκαιρία να την απαξιώσουν (το βίντεο από εδώ).  
https://youtu.be/ENK9P5lbbTc

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.