Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ....ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ;;;

Δεν μας φθάνουν τα προβλήματα με τους Τούρκους που έχουν βγάλει στο Αιγαίο τη Γιαβούζ -τη φρεγάτα ναυαρχίδα των Ιμίων- το ΝΑΤΟ μας ζητά να εντοπίσουμε ρωσικό υποβρύχιο που κινείται στην νοτιοανατολική Μεσόγειο!
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ μας ζητά κάτι τέτοιο.
Ελεεινοί Αμερικανοί..διέταξαν το πολεμικό μας ναυτικό να διαθέσει κρίσιμες μονάδες για να κυνηγήσουμε ΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΛΑΣΗΣ OSCAR II,την στιγμή που τουρκική φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ προχωρά σε επιθετικές κινήσεις στο Αιγαίο..έλεος πια με την νατοική τακτική αποπρασανατολισμού και διάσπασης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων..οι Αμερικανοί αποψιλώνουν τον στόλο μας διασκορπίζοντας τον σε όλη την Μεσόγειο και οι προδότες των Αθηνών λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
militaire.gr
ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !!!
Φωτογραφία του Manolis Prasinos.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ......


Φωτογραφία του Manolis Prasinos.


Γιατί πηγαινοέρχεται στο Πεντάγωνο ο Αμερικανός Πρέσβης …Τι δουλειά έχει με τον Α/ΓΕΕΘΑ;


Τι δουλειά έχει ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ να συζητά με τον Αμερικανό Πρέσβη  που η αρμοδιότητα του είναι το Υπουργείο Εξωτερικών και τους εκεί  Υπουργούς και λοιπούς παρατρεχάμενους …
Το μόνο που μπορούσε να δει ο Αμερικανός Πρέσβης ήταν ο ΥΕΘΑ ή ο ΑΝΥΕΘΑ  γιατί τον Αρχηγό ; Τι θέλει να μάθει ο Αμερικανός Πρέσβης ; Αν και πώς θα αντιδράσουμε σε περίπτωση κλιμάκωσης της Κρίσης και αναλόγως να ενημερώσει ;
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Επιτελείων μόνο με Στρατιωτικούς πρέπει να συζητάνε και να έχουν επαφές και για θέματα που έχουν αμοιβαίο Στρατιωτικό ενδιαφέρον !
Ούτε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ πρέπει να κάνει επαφές με πολιτικούς ειδικά ξένων Χωρών που έχουν και συμφέροντα στην Περιοχή …Μην ξεγελιέστε ο Αμερικανός Πρέσβης είναι οπαδός του «ΣΟΚ» και δεν είναι τυχαίο οτι ήταν πρίν στην Ουκρανία !
Προσοχή οι Αμερικανοί δεν νοιάζονται για την Ελλάδα όπως πιστεύουμε ,αλλά κάνουν τις Συμμαχίες όπως και όταν τους Συμφέρει …Ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ για το Κέρδος είναι έτοιμος να συμμαχήσει ακόμη και με το διάβολο !!
http://veteranos.gr
Φωτογραφία του Ιωαννης Ελλην.
Φωτογραφία του Ιωαννης Ελλην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.