Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

Απόστρατος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων  εξέφρασε τις παρακάτω θέσεις για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιμια


Α) Βασικός στόχος της Τουρκίας είναι η διακοπή ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην κυπριακή ΑΟΖ.Γιαυτό πιέζει την Ελλάδα επενδύοντας στο φοβικό σύνδρομο των Αθηνών.
Β) Σκοπός της Τουρκίας στην Κύπρο είναι να περάσει η γραμμή της τρομοκρατίας στις εταιρείες υδρογονανθράκων,ώστε αυτές να υποχωρήσουν.
Γ) Αν δεν απαντήσουμε στρατιωτικά σε Αιγαίο και Κύπρο χάνουμε ότι έστω έχουμε κερδίσει μετά την συνθήκη της Λωζάνης και ντε φάκτο καταργείται η ενιαία ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ.
Δ)Πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου το οποίο αποτελεί τον πρώτο στόχο των αεροναυτικών δυνάμεων του Αττίλα σε περίπτωση έναρξης εχθροπραξιών.
Ε) Αποστολή στην Κύπρο υποβρυχίων και μιας μοίρας μαχητικών αεροσκαφών F-16 καθώς και 4 μαχητικών M-2000 εξοπλισμένα με πυραύλους exocet εναντίον πλοίων.Να μην στείλουμε μονάδες επιφάνειας οι οποίες είναι λίγες,θα χρειαστούν για το Αιγαίο ενώ θα είναι εκτεθειμένες σε τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις.
Ζ) Διασπορά των ελληνικών ναυτικών μονάδων σε όλο το Αιγαίο και στοχοποίηση τώρα του Αττίλα,ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα.Παράλληλα πρέπει να προχωρήσει επιστράτευση εφέδρων των ειδικών δυνάμεων και διασπορά τους σε νησίδες και νησιά στόχους της Τουρκίας..δεν θα έχουμε τον χρόνο αργότερα.

https://www.facebook.com/manolis.prasinos.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.