Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ...ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!! ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η figaro αναφέρει ότι οι YPG δια του εκπροσώπου τους δήλωσαν ότι η συριακή κυβέρνηση απάντησε στην κλήση τους και έστειλε μονάδες για να βοηθήσουν στην απώθηση της τουρκικής επίθεσης. "Η συριακή κυβέρνηση απάντησε στην κλήση του καθήκοντός της και έστειλε στρατιωτικές μονάδες σήμερα (...) για ν΄αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων και να συμμετέχουν στην υπεράσπιση της ενότητας ακεραιότητας των συνόρων και του συριακού εδάφους", δήλωσε Nouri Mahmoud, ο εκπρόσωπος τύπου του YPG, σ΄ανακοινωθέν. Η Άγκυρα προειδοποίησε ότι οι δυνάμεις της δεν θα δίσταζαν να συγκρουστούν με συριακές δυνάμεις αν αυτές έμπαιναν στο θύλακα του Afrine προκειμένου να υποστηρίξουν τους κούρδους πολιτοφύλακες.
Ενω ο Ερντογαν απειλεί τον Πουτιν με διάλυση της συμφωνίας της Αστάνας.. πληροφορίες από το Ιλντίμπ αναφέρουν πως 3 φορτηγά με χημικά αέρια "ΧΛΩΡΙΝΗΣ"πέρασαν από τα τουρκικά σύνορα προς το Ιλντίμπ, ευθεία απειλή κατά Σύριων και Ρώσων..η κατάσταση είναι έκρυθμη σε όλη την περιοχή.
Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν τις συριακές δυνάμεις που μπήκαν στο Αφρίν .2 νεκροί και 5 τραυματίες.

σχολιο ιστολογιου μας: ενω εδω στην Ελλαδα εχουμε διασπορα των ελληνικων ειδικων δυναμεων σε μικρονησια εν αναμονη των εξελιξεων ....Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ .
Η πρώτη φωτογραφία από τις εθνικές δυνάμεις αυτοάμυνας της Συρίας,την στιγμή που εισέρχονται στην Αφρίν.. συνολικά 5.000 στρατιώτες βαριά οπλισμένοι θα λάβουν θέση απέναντι στον Αττίλα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.