Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ! Για 3η συνεχόμενη φορά μέσα σε 3 χρόνια παγώνει ο Νιαγάρας




ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ! Για 3η συνεχόμενη φορά μέσα σε 3 χρόνια παγώνει ο Νιαγάρας8Τη στιγμή που η θερμοκρασία στις ΗΠΑ και στο Καναδά βρίσκονται πολλές μονάδες κάτω από το μηδέν, ένα εντυπωσιακό και συνάμα σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα.
Το Instagram λοιπόν γέμισε με φωτογραφίες των «παγωμένων» καταρρακτών του Νιαγάρα, καθώς οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιούργησαν ένα πολύ εντυπωσιακό σκηνικό.
Τα νερά των μαγευτικών πτώσεων δεν έχουν ακόμη υποχωρήσει στους πολικούς ανέμους, αλλά η γύρω περιοχή έχει μετατραπεί σε χειμωνιάτικο τοπίο καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ, πέφτοντας σε -34 βαθμούς Φαρενάιτ σε μέρη και πέφτοντας περαιτέρω σε -89 βαθμούς (-67 βαθμούς Κελσίου).

Οι κάτοικοι από το Νότο μέχρι το Τενεσί και τη Νότια Καρολίνα μέχρι το Maine στις βορειοανατολικές ΗΠΑ έχουν προειδοποιηθεί να  προσέχουν κατά τη διάρκεια του μεγάλου παγετού. Ο κυβερνήτης του Maine, Paul LePage, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε οι πάροχοι πετρελαίου θέρμανσης να εργάζονται πέρα ​​από τα ομοσπονδιακά όρια για να εξασφαλίσουν ότι οι κάτοικοι παραμένουν ζεστοί.
http://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.