Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!

Σταμάτησαν κάθε επαφή με την Ρωσία..ματαιώθηκε ελληνορωσική συνάντηση γιατί υπήρχε στην Ρωσική αντιπροσωπεία φιλέλληνας από την Κριμαία!!!
Συναντιώμαστε με τους ναρκοαλβανούς του Κοσόβου χωρίς κανέναν ενδοιασμό..δίνουμε άδεια σε Τουρκοσκοπιανούς να αλωνίζουν στην Ελλάδα..ο φιλέλληνας από την Κριμαία μας πείραξε!!!
Ακυρώθηκε  η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Κατρούγκαλου στη #Moscow τη Δευτέρα και η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συνεργασίας με τη Ρωσία. "Κολλήσαμε", λέει, στην παρουσία εκπροσώπων από την #Crimea στη ρωσική αντιπροσωπεία. Η ρωσική πλευρά επέμεινε ότι ως οικοδεσπότης δεν μπορεί να δέχεται συστάσεις των φιλοξενουμένων για το ποιοι θα παρευρίσκονται ή όχι στην δική της αντιπροσωπεία και η ελληνική προτίμησε να ακυρώσει το ταξίδι. Το γελοίο της ιστορίας είναι ότι ένας από τους πιο γνωστούς "ελληνιστές" του ρωσικού ΥΠΕΞ, ο Γκεόργκι Μουράντοφ, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας με την Ελλάδα είναι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας και αντιπρόσωπός της στον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ #Putin. Η Ελλάδα δεν έχει ακόμη βρει το κουράγιο να ασκήσει βέτο έστω γι' αυτόν και μόνον και να τον εξαιρέσει από τη μαύρη λίστα των κυρώσεων της ΕΕ. Είναι εξαιρετικά περίεργο που τελικά δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν συμβιβασμό με τη ρωσική πλευρά για το θέμα και επιλέξαμε την ακύρωση. Μοιάζει το "ξεπούλημα" στην εξωτερική μας πολιτική να μην έχει πια φρένο... Σημειωτέον ότι η Διυπουργική Επιτροπή Συνεργασίας είναι πια ένα από τα λίγα πράγματα, που συνδέουν Ελλάδα και #Russia, συνεδριάζει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ασχολείται με εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, το μόνο, που επιτρέπουν πρακτικά να υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών οι “σύμμαχοι” και δανειστές μας.
 Να χαιρόμαστε την πολυδιάστατη εξωτερική μας πολιτική, πάλι όλα χάρμα τα κάναμε!... ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΓΚΡΙΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΤΗΑΝΑSIS AVGERINOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.