Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

Ντροπή για την ΕΠΟ! Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η ΠΑΕ Ποντίων με την συμβολική φανέλα για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ...ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
Λίγες ώρες αφότου η ΠΑΕ Ποντίων αγωνίστηκε κανονικά με τις Ελπίδες Κομοτηνής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Θράκης επιτυγχάνοντας την πρώτη της νίκη, έριξε την «βόμβα» ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Παράλληλα, με σκληρή επιστολή που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, καταγγέλλει ότι σκόπιμα δεν έχει εκδοθεί ακόμα απόφαση στην περίφημη υπόθεση με την φανέλα της ομάδας για την επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας.
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα της ΠΑΕ Ποντίων στο facebook έχει ως εξής:

«Προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Αξιότιμε κύριε πρόεδρε. Σας ενημερώνουμε ότι Δυστυχώς για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είχατε υποσχεθεί ότι θα το καθαρίσετε και θα το στηρίξετε εκκρεμεί στην Επιτροπή εφέσεων στην Ομοσπονδία σας απόφαση που ενώ ο ΚΑΠ ρητά λέει ότι η απόφαση εκδίδεται το πολύ σε 7 ημέρες σε μας έχουν περάσει 17 και το τοπικό σας παράρτημα εδώ η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ συνεχίζει παρανόμως την προσπάθεια για την εξόντωση μας.
Επειδή λοιπόν τα λόγια περισσεύουν και καθώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουμε συνεχόμενα εξοντωτικά πρόστιμα – παράβολα στην απο-ανάπτυξης αμοιβές και παράβολα δικηγόρων-μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΦΩΝΑ την απόσυρση της ενοχλητικής μας ομάδος από το σάπιο ποδοσφαιρικό σύστημα της Ροδόπης. Σας ευχαριστούμε για την απάθεια σας καθώς οι μάσκες έπεσαν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στηρίζετε τον εκλεκτό σας πρόεδρο που παρανομεί, που παραβαίνει όλους τους κανόνες του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ με μοναδικό στόχο την αλαζονική επικράτηση του συστήματος που τόσα χρόνια θεωρητικά πολεμούσατε.
ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.»
«Συγχαρητήρια», λοιπόν, στην διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία φαίνεται ότι είχε… γραμμένη την ΠΑΕ Ποντίων, η οποία δεν έκανε τίποτα άλλο από το να διατρανώσει στην φανέλα της με πολύ ήπιο τόνο και χωρίς καμία προτροπή μίσους την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, για την οποία να θυμίσουμε ότι έχει πάρει ομόφωνη απόφαση το 1994 η Βουλή των Ελλήνων.
Η αναγνώριση, όμως, της Γενοκτονίας των Ποντίων στοίχισε αλλεπάλληλους μηδενισμούς στο σωματείο, το οποίο, εάν είχε στις φανέλες των ποδοσφαιριστών του το (τουλάχιστον αμφιλεγόμενο) σύνθημα «τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» (που χρησιμοποίησε άλλη ΠΑΕ), προφανώς δεν θα είχε καμία απολύτως κύρωση.
Μια λέξη μόνο για την στάση της ΕΠΟ: ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.