Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Ν.Παρασκευόπουλος: «Διάλογος για να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»

σχολιο Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος : δεν εχει τελος ο εθνομηδενισμος των τυχοδιωκτων που μας κυβερνουν !!!
Την έναρξη «διαλόγου προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας», ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδινή της Κυριακής».
Κατά τον ίδιο, «αυτή η πράξη πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά αλλά όχι νομικά.
Τιμώ την ελληνική σημαία και πιστεύω ότι η ηθικο-κοινωνική αποδοκιμασία των προσβολών της θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, τονίζει ενδεικτικά», επισημαίνει ο πρώην υπουργός Δικιαιοσύνης.
Παράλληλα, τάσσεται υπέρ της ισορροπημένης στάσης της αστυνομίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, ισχυριζόμενος πως «αν ήταν σκληρότερη, τότε θα ήταν σκληρότερα και τα επεισόδια».
Εντονη ήταν αντίδραση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Με περίσσευμα θράσους, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας. Αποδοκιμάζουμε και καταγγέλλουμε τις δηλώσεις – παραλήρημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε από την Κυβέρνηση της χώρας και το κόμμα του να πράξουν το ίδιο»,δηλώνει ο Βασίλης Κικίλιας.
ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ http://www.ert.gr
Δηλαδή το κράτος θα συνεχίσει να υφίσταται και να λειτουργεί ως τι; Ως σύγχρονη μηχανή ποιότητος, που επεξεργάζεται κόπρους; Θα αποποιηθεί πλήρως και οριστικώς την ευθύνη της διαφύλαξης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αρχών που την διέπουν; Δηλαδή, πώς ένα κράτος πληροί τους λόγους της υπόστασής του; Λειτουργώντας απλώς ως μηχανή διεκπεραίωσης υποθέσεων άψυχων,ανήθικων, αναίσθητων, άλογων, νεκρών και ασυνείδητων υπάρξεων; Κατάντησε κυριολεκτικά κράτος για νεκρούς και όχι για ζωντανά πλάσματα. Αλλά τι μπορεί να περιμένει ο πολίτης αυτού του κράτους, από κυβερνήτες "ζωντανούς νεκρούς", οι οποίοι όντως δεν έχουν μέσα τους τίποτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.