Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ «ΠΙΝΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ»(Βίντεο)


Οι ελίτ του Χόλυγουντ χρησιμοποιούν «το αίμα των μωρών για να φτάσουν ψηλά» σύμφωνα με τον Αμερικανό ηθοποιό Keanu Reeves, ο οποίος προειδοποιεί ότι «αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο αθώο είναι το παιδί και όσο περισσότερο υπέφερε πριν πεθάνει, τόσο καλύτερο και τόσο υψηλότερα φτάνουν».
«Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν από το Χόλυγουντ τώρα, σας λέω, είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε ο Keanu Reeves στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου παρουσίασε τρεις μοτοσικλέτες που σχεδίασε για μια εταιρεία, που ιδρύθηκε από τον ίδιο το 2007.
Εξηγώντας ότι προσπαθεί να κτίσει ένα μέλλον που θα είναι απαλλαγμένο από τα δεσμά του Χόλιγουντ, το αστέρι της σειράς John Wick, μίλησε με αποτροπιασμό για τη θέση του παιδιού στο Χόλιγουντ.
«Τα παιδιά είναι σεβαστά, τοποθετούνται σε εξέχουσα θέση, αλλά επίσης βασανίζονται, βιάζονται, δολοφονούνται και καταναλώνονται με διάφορους τρόπους. Είναι πηγή χρημάτων. Και είναι λυπηρό που λέω ότι αυτή η πρακτική φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ανοιχτή στους κύκλους αυτούς τα τελευταία χρόνια. »
Ο Keanu Reeves, του οποίου η νεώτερη αδερφή υπέφερε από λευχαιμία, θεωρεί ότι είναι «αδιανόητο» ότι οποιοσδήποτε μπορεί να είναι τόσο εγωιστής ώστε να καταστρέψει τη ζωή ενός νεαρού προσώπου για προσωπική του ευχαρίστηση.
«Αλλά αυτό είναι το είδος του ατόμου που διευθύνει το Χόλιγουντ», δήλωσε ο Reeves, ο οποίος έδωσε το 70% των κερδών του από την τριλογία των Matrix σε νοσοκομεία που θεραπεύουν παιδιά με καρκίνο. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινωνιοπαθείς, καθαρά και απλά».

Πρώην μασόνος, βρικόλακας, Ιλλουμινάτι, Πληροφοριοδότης, ο William Schnoebelen στο κανάλι NowYouSeeTV.
Ο Μπιλ Schnoebelen έζησε στη σκοτεινή πλευρά εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν ένας μασόνος 90 βαθμού, μέλος των Ιλλουμινάτι, ένας σατανικός ιερέας, ένας καθολικός ιερέας και ακόμη περισσότερο. Έπειτα μια μέρα η μηνιαία συνεισφορά του στην εκκλησία του Σατανά επέστρεψε από την τράπεζα με ένα σημείωμα στο πίσω μέρος «Θα σας προσεύχομαι για εσένα στο όνομα του Ιησού Χριστού. » Μέσα σε μια εβδομάδα έχασε τη δαιμονική του εξουσία. Αργότερα έγινε αναγεννημένος και πάλι χριστιανός και τώρα έχει το δικό του ιερατείο. Ο Μπιλ εργάζεται σε διακονία, κυρίως με πλήρη απασχόληση, από το 1986.
Στο επόμενο βίντεο οι σύγχρονοι βαμπίριδες.

Η Lia Benninghoff και ο Aro Draven έχουν μια ασυνήθιστη σχέση, πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. Το ζευγάρι, από το Haverhill, στο Suffolk της Βιρτζίνια, πιστεύουν ότι είναι βρικόλακες και τροφοδοτούν ο ένας τον άλλο μία φορά την εβδομάδα. Η Λία, 20 ετών, και ο Αro, 38, σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τον δεσμό τους σε ένα γάμο στυλ βρικόλακας στις αποκριές.
Στην υγιεια σας λοιπόν με λίγο κρασί ή μήπως… αίμα;
Οι σημερινοί δαίμονες ανάμεσα μας.


Πόσο άρρωστη είναι η κοινωνία μας σήμερα με τη βιομηχανία την Ιλλουμινάτι.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.