Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Κρήτη: Αποβολή σε μαθητή γιατί ύψωσε την ελληνική σημαία με τρόπο... ριψοκίνδυνο!. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Σχόλιο.Το περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Γαζίου στο Ηράκλειο με τον μαθητή να παίρνει σήμερα αποβολή με την αιτιολογία ότι η πράξη αυτή ήταν… επικίνδυνη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που μεταδίδει ο ιστότοπος Flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε (μόνιμα) υψωμένη στον ιστό σημαία - όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές.


Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία.Η πράξη του όμως αυτή φαίνεται ότι θα του στοίχιζε...

Σήμερα η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του μαθητή ήταν επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο.

Το Flashnews.gr ρώτησε τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Γιώργο Τερζάκη αν εχει ενημερωθεί σχετικά με το θέμα και για το αν ισχύουν οι καταγγελίες αυτές, ο ίδιος ωστόσο είπε ότι δεν γνωρίζει προς το παρόν κάτι και θα το διερευνήσει. Σε ερώτηση για το ποιος φέρει την ευθύνη στην περίπτωση που έχουν γίνει τα πράγματα όπως περιγράφονται στην καταγγελία, ανέφερε ότι "Την ευθύνη την έχουν οι καθηγητές από το πρώτο λεπτό που ανοίγει το σχολείο μέχρι να κλείσει."

Το θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις και αναστάτωση. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η απάντηση της διεύθυνσης του σχολείου σχετικά με το θέμα και όλες τις καταγγελίες που αφορούν στην υπόθεση.
Πηγή

Σχόλιο:
Η χούντα των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ απαγόρευσε φέτος τον εθνικό ύμνο (έπαρση της σημαίας) στα σχολεία μας. 
Ένα σωρό αντιδράσεις για το μάθημα των Θρησκευτικών που από ορθόδοξο το έκαναν με το έτσι θέλω οικουμενιστικό, αλλά για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του εθνικού ύμνου στα σχολεία,  καμία αντίδραση.

Και ήρθε αυτό το γενναίο παλικάρι, σαν άλλος "Σολωμός Σολωμού", να σκαρφαλώσει και να επιβάλει με γενναιότητα το νόμο, κόντρα στον εξευτελισμό των απάτριδων και αδιάφορων καθηγητάδων του.

Το σύστημα τρέμει την γενναιότητα. Την μισεί θανάσιμα. 
Να λοιπόν το αποτέλεσμα: ΑΠΟΒΟΛΗ στον μαθητή, αντί να περάσουν πειθαρχικό όλους τους καθηγητές και τον Διευθυντή για παράλειψη καθήκοντος, άρνηση εφαρμογής του Συντάγματος και των νόμων.

Εύγε στο παλικάρι.  
Με την ευκαιρία προβάλλουμε μια σειρά φωτογραφίες από διαγωνισμό του Ιερού Λόχου 2012 (εδώ), όπου μαθητές στέλνουν φωτογραφίες από το πως -κόντρα στην μαρξιστική και ανθελληνική προπαγάνδα των καθηγητάδων τους- μεταμόρφωσαν τα θρανία και τις τάξεις τους.  Καμαρώστε:
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.