Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Η διαστροφή στα Ευρωπαϊκά κράτη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.


Τουρίστες από τη Βρετανία τη Γερμανία την Ολλανδία και τη Σουηδία πηγαίνουν για σεξουαλική ευχαρίστηση με ζώα στην Σερβία σύμφωνα με το μεγαλύτερο γερμανικό κανάλι RTL.
Το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι RTL έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με αυτές οι σεξουαλικές εκδρομές , σύμφωνα με αυτήν οι οίκοι με ζώα βρίσκονται στο Βελιγράδι στην υπηρεσία των διεστραμμένων ανθρώπων, στην υπηρεσία αυτή τη σεξουαλική βρίσκονται πρόβατα, γαϊδούρια, σκυλία, χήνες, αγελάδες και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένα ανθρώπινο διεστραμμένο μυαλό.
Για σεξ με ζώα το κόστος ξεκινάει από τα 70 έως 150 ευρώ, εάν κάποιος θελήσει να τραβήξει και βίντεο θα πληρώσει άλλα 50 ευρώ, κατόπιν αιτήματος του πελάτη ο «σύντροφος» θα φορέσει καλτσόν και παπούτσια με τακούνια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί το διεστραμμένο τους μυαλό.
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής σε τέτοια Ευρώπη θέλουμε να ζήσουμε; οι ελληνικές αξίες συμβαδίζουν με τις αξίες που έχουν αυτοί οι άνθρωποι οι υποτιθέμενοι πολιτισμένοι της Ευρώπης;. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η διαστροφή μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ο πολιτισμός μας βρίσκεται σε κίνδυνο εάν μπορούμε να το πούμε αυτό πολιτισμό.
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.