Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ : Έρχεται “Jesus Christ Superstar” με Αιμιλιανό Σταματάκη στο «Ακροπόλ»!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΑΣ... ΚΛΗΡΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ- ΛΑΟΣ .....ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .
Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ  ΕΙΔΗΣΗ :
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Ακόμα εδώ, Θεσσαλονίκη μου αγαπημένη και είπα να «ανεβάσω» μια hot Ατζέντα για να μην... πετάξει η γερή είδηση που έχω, ενώ θα... πετάω πίσω στην Αθήνα. Πρώτος σου είχα γράψει ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν το θέατρο «Ακροπόλ» θα φιλοξενήσει το δυνατό μιούζικαλ «Les Miserables» και ενώ έγιναν ενδιαφέροντα «μαγειρέματα» για τη διανομή, δεν βρέθηκε το ιδανικότερο καστ που θα ήθελαν για την πολυδάπανη αυτή παραγωγή κι έτσι αποφάσισαν να μην βιαστούν. Όπως λένε οι πηγές μου, η σκέψη τους είναι να «ανοίξουν» με το μιούζικαλ αυτό τη σεζόν 2018-2019 έχοντας στήσει με προσοχή το καλύτερο παζλ διανομής.
Bomb: Έρχεται “Jesus Christ Superstar” με Αιμιλιανό Σταματάκη στο «Ακροπόλ»!
Και τι θα διαδεχτεί φέτος το «Mamma mia» που θα επαναληφθεί στο «Ακροπόλ» μετά την περσινή σαρωτική του επιτυχία, θα με ρωτήσεις. Αυτό που αλίευσα είναι πως απ’ τις επιχειρήσεις Τάγαρη δεν έμειναν με... σταυρωμένα τα χέρια. Αναβλήθηκε μεν η αρχική τους ιδέα, αλλά βρήκαν λύση και δη ισχυρότατη. Πηγές μου λένε ότι έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές για το ανέβασμα του εξαιρετικά δυνατού μιούζικαλ “Jesus Christ Superstar” που έχει γράψει τη δική του ένδοξη ιστορία! Την σκηνοθεσία πρόκειται να αναλάβει η ικανότατη Θέμις Μαρσέλλου που θα υπέγραψε και το “Les Miserables» και που έχει ανεβάσει με έμπνευση και το «Mamma mia»!
Κερασάκι στην τούρτα. Ποιος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο αληθινά ζηλευτό «Jesus Christ Superstar» που όπως μου... περιήλθε [!] ετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς; Ο τάχιστα ανερχόμενος Αιμιλιανός Σταματάκης που ξεχωρίσαμε για πρώτη φορά στο πλάι της Άννας Βίσση στις «Καμπάνες του Εντελβάις» και που στην συνέχεια εντυπωσίασε στη ροκ όπερα «Evita» στο πλάι της Νάντιας Μπουλέ, αλλά και στην «Ειρήνη» που παρουσίασε το καλοκαίρι το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο. Ο χαρισματικός Αιμιλιανός έχει κάνει σημαντικότατες σπουδές και στο εξωτερικό, ενώ το... άστρο του λάμπει και εκεί με ξεχωριστές συνεργασίες. Ο πρώτος «άσσος» λοιπόν για το «Jesus» έχει κλειστεί όπως όλα δείχνουν και έπονται εκπλήξεις. Με το καλό. Για την ώρα ετοιμαστείτε να απολαύσετε την... επάνοδο της λαμπερής και εντυπωσιακής Mamma Mia, με τους Δέσποινα Βανδή, Άκη Σακελλαρίου, Μπέτυ Μαγγίρα, Αργύρη Αγγέλου, Μαριέλλα Σαββίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη κ.α.
enikos.gr

1 σχόλιο:

  1. Το μυαλο και η ζωη των ανθρωπων στο μεγαλο σκοτος... Αλιμονο στους ανθρωπους και το αθεοφοβο και βλασφημο γενος... Αλιμονο γιατι δεν ξερουν τι περιμενει τον καθενα... Τωρα γελανε και διασκεδαζουν αθεοφοβα μα αυτο τελειωνει γρηγορα και ερχεται το μεγαλο κλαμα και ο ατελειωτοοος πονοοος και ο τριγμος τον οδοντων και τοτε Αλιμονο και τρις Αλιμονο σε ολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.