Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αν δεν έχετε γερό στομάχι, ΜΗΝ το δείτε αυτό παρακαλώ!

Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά? Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε? Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ... Όλα απαγωγές για εκμετάλλευση, πορνειά ή δωρεές οργάνων? Ή μήπως και για άλλα...? Μήπως η υπόθεση της μικρής Αννυ έχει περισσότερη λογική τώρα? Μήπως εμπλέκονται και ψυχοπαθάκηδες σατανόπληκτοι μεγαλοσχήμονες και δεν τα'κανε όλα ο άρρωστος πατέρας της από μόνος του? Τι απέγινε το πτώμα του παιδιού αλήθεια? Το ξεφορτώθηκαν...ΠΩΣ όμως? 
Τέλος ..ειδαμε ισχυρά ενδεικτικά οτι μας κάνουν κανίβαλους ΕΡΗΜΗΝ μας... πείτε μου ειλικρινά... θα ξαναπάτε σε φαστφουντάδικο άνετα? Δικά σας τα συμπεράσματα, δικές σας κι οι επιλογές.

2 σχόλια:

  1. polithiron@blogspot.gr

    Σκοπός του ιστολογίου
    Η σελίδα "ΠΟΛΥΘΥΡΟΝ" δημιουργήθηκε για να ενημερώσει και να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται για τη δυνατότητα να παρέχει στο παιδί/στα παιδιά του, διδασκαλία κατ’ οίκον για τους αυτονόητους λόγους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΤΕ .
    ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ :ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ η Ι. Μ. Εσφιγμένου εχει την θέση οτι το Θρησκευτικό νομοσχέδιο είναι θέμα μονον διοικητικό και έτερον ουδέν.

    Εμείς περιμέναμε να τιμήσετε το λάβαρο που υψώσατε: Ορθοδοξία η Θάνατος
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.